19.08.2016, 15:37:31

Забыли пароль?

Навигация
Поход в Холодный Яр

Если вы ищете, чем заняться в выходные, любите походы и природу Украины, то вероятно вам понравится поход. Поход в Холодный Яр, если точнее. Холодный

Увлекательный тур пешком по Карпатам

Украина самая большая страна Европы с неплохой инфраструктурой и разнообразием ландшафта. Здесь действительно есть, что посмотреть, от памятников славянской старины до изумительных природных красот.

Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Кредит круглосуточно
Кредит является довольно популярным экономическим термином, который употребляют в своей речи люди разного возраста, пола, вероисповедания, социального положения и так далее. Слово это имеет разные значения,

Перевод диплома
Приветствую всех читателей моего блога. Как и обещал, начинаю вновь публиковать интересные и актуальные статьи о сфере ЖКХ. Наиболее актуальная тема последних дней – это уборка снега на дворовой

Фильмы в качестве 2020
Пока страна ждёт фильм «Купала» – амбициозный проект Национальной киностудии о судьбе народного поэта, – мы встретились с его автором Владимиром Янковским. Режиссёр и актёр из знаменитой

Right Left

Робота в Лондоні для росіян і українців, чоловіків і жінок (ПРЕС-РЕЛІЗ)

Тепер потрапити на роботу в Англії і її столицю Лондон стало реально. Лондон, як густонаселений місто з великою кількістю підприємств, готовий надати робочі місця тимчасово або на постійній основі приїжджають з Росії і України.

Перевага пошуку роботи в Лондоні для росіян і українців полягає і в тому, що тут в рівній мірі затребувані майстри вищої і нижчої кваліфікації.

Приїхати можна на тимчасову або постійну роботу, на запрошення підприємця або самостійно, оформивши легальний дозвіл на працевлаштування.

Можливості для представників сильної статі

Молоді чоловіки потрібні для роботи на складських комплексах, підприємствах (виробництво продуктів харчування, текстильної продукції і т.п.), транспорті, громадському обслуговуванні, будівельної галузі.

Плануючи переїзд до столиці Великобританії, можна сподіватися на працевлаштування - все залежить від професії, майстерності в роботі та розмовної англійської.

Особливу нішу складають галузі, де потрібні російськомовні молоді люди:

• робота в готельному і туристичному бізнесі;
  • педагоги (вчителі в російських школах, викладачі або репетитори, домашні вихователі в сім'ях);
  • гіди, технічні перекладачі на підприємствах;
  • посаді персонального секретаря або помічника керівника;
  • агент нерухомості;
  • продавець в елітні бутіки;
  • експерт-мистецтвознавець з російського мистецтва в торгівлі художніми

робота в готельному і туристичному бізнесі;   педагоги (вчителі в російських школах, викладачі або репетитори, домашні вихователі в сім'ях);   гіди, технічні перекладачі на підприємствах;   посаді персонального секретаря або помічника керівника;   агент нерухомості;   продавець в елітні бутіки;   експерт-мистецтвознавець з російського мистецтва в торгівлі художніми

Є шанс для всіх підшукати роботу в Лондоні без знання мови. Це некваліфікована робота:

• прибиральник в цехах і на підприємствах;
  • мийник автомобілів і вікон;
  • вантажник.

На неплатние роботи йдуть щоб "зачепитися" і заробити грошей для дебюту.

Поради: Потрібно усвідомлювати, що є кілька категорій робочих віз. Будьте уважні заповнюючи візову анкету. Якщо у кандидата немає професії, а він заповнює анкету для кваліфікованих працівників, то йому у в'їзді буде відмовлено.

Що світить чоловікам без знання мови

До галузей, де потрібні чоловіки з вищою освітою і досвідом роботи, відносяться програмування, економіка, фінанси і кредит, реклама і маркетинг, це:

• будівельник (муляр-бетонщик, маляр-штукатур, зварювальник, плиточник-лицювальник);
  • електрик;
  • паковальщік-сортувальник на виробничому підприємстві, на пошті, на речовий базі;
  • посудомийник;
  • вантажник;
  • в зал на викладенні товару;
  • прибиральник в промисловості, туризмі, комерції

будівельник (муляр-бетонщик, маляр-штукатур, зварювальник, плиточник-лицювальник);   електрик;   паковальщік-сортувальник на виробничому підприємстві, на пошті, на речовий базі;   посудомийник;   вантажник;   в зал на викладенні товару;   прибиральник в промисловості, туризмі, комерції

Більшість вільних місць вимагає хоча б мінімального володіння англійською мовою. Тут треба розуміти інструкції керівництва, питання і прохання клієнтів. Платня для таких трудівників в межах 1300-1600 £ / міс.

Зверніть увагу: для кваліфікованих працівників відкривається віза Skilled workers. Шукачам таку візу можуть відкрити тільки на запрошення зацікавленої особи.

Спеціальності для чоловіків, які володіють англійською мовою

Щоб влаштуватися керівником в Лондоні на роботу треба підтвердити відповідний розряд і стаж роботи, вдало пройти співбесіду з завкадрами підприємства. Крім будівництва, чоловіки задіяні на таких роботах:

• шофер легкового автомобіля (таксі) або вантажного автотранспорту;
  • бригадир по виробництву продуктів харчування, на підприємствах швейної, взуттєвої та іншої промисловості;
  • комплектовщик товарів;
  • в друкарні;
  • пекар-кондитер;
  • сторож;
  • офіціант;
  • обслуговуючий персонал в готелі, медичних установах;
  • авто мийник;
  • складальник замовлень, карщик на складі.

шофер легкового автомобіля (таксі) або вантажного автотранспорту;   бригадир по виробництву продуктів харчування, на підприємствах швейної, взуттєвої та іншої промисловості;   комплектовщик товарів;   в друкарні;   пекар-кондитер;   сторож;   офіціант;   обслуговуючий персонал в готелі, медичних установах;   авто мийник;   складальник замовлень, карщик на складі

Вакантні місця для фахівців вищого розряду в Лондоні вимагають освіти і досвіду роботи не менше 3 років, навчання на курсах підвищення кваліфікації в Великобританії, вільного володіння англійською мовою. Потім потрібно пройти співбесіду з потенційним роботодавцем.

Якщо чоловік середнього віку відповідає цим вимогам, він може розраховувати на посади з гідною платою в центрі Лондона.

Висококваліфікована робота для чоловіків

Володіння мовою гарантує зарплату і просування по кар'єрних сходах. У центрі туманного Альбіону потрібні:

• конструктор, програміст;
  • зварювальник, токар, монтажник;
  • повар в бістро або ресторані.

конструктор, програміст;   зварювальник, токар, монтажник;   повар в бістро або ресторані

Щоб знайти добре оплачувану роботу в Лондонських фірмах, важливий досвід роботи в британських фірмах. Тобто, для побудови кар'єри в Лондоні бажано пройти стажування в англійських компаніях.

Некваліфікована робота для чоловіків

У промисловому Лондоні робота з невеликою кваліфікацією для корінних жителів відноситься до низькооплачуваної. Але вона може підійти як короткостроковій на перший час влаштування на проживання в новій державі. Щоб знайти більш платну роботу, потрібно навчання або перепідготовка, вивчення мови.

Пам'ятайте:

• вирушаючи на роботу в Лондон чоловіки можуть претендувати на посаду відповідно до знань і досвідом в тій чи іншій області;
  • низькокваліфікованої роботою в Лондоні зайняті вихідці з Азії та Африки, так що доведеться конкурувати з ними.

На некваліфікованих роботах розраховуйте на 800 £ / міс.

Перспектива в Лондоні для жінок

Якщо розраховувати на престижну роботу в компанії, треба спершу запропонувати послуги на волонтерських засадах. Коли наймачі переконаються в компетентності, вас візьмуть штатним співробітником.

У Лондоні знайти роботу з малою кваліфікацією цілком ймовірно без середньої або вищої освіти, для які не володіють англійською мовою.

Порада: зробіть 2-3 різних резюме для роботодавців в залежності від місця.

Отримавши роботу в Лондоні, жінка знаходить стабільну оплату праці та рівень життя, це:

• вчитель російської мови, репетитор, гувернантка в сім'ї, які тимчасово проживають в Лондоні;
  • співробітник готелю або екскурсійної фірми;
  • продавець популярних у туристів магазинів модного одягу або взуття, парфумерії та косметики.

вчитель російської мови, репетитор, гувернантка в сім'ї, які тимчасово проживають в Лондоні;   співробітник готелю або екскурсійної фірми;   продавець популярних у туристів магазинів модного одягу або взуття, парфумерії та косметики

У Лондоні охочіше беруть на роботу майстрів з вузькою і конкретною спеціалізацією. Тому не варто описувати всі свої здібності, а конкретно і коротко висвітлити досвід в напрямку, який вважаєте перспективним. Дівчата, які не володіють мовою, влаштовуються на роботу, вважається непрестижною серед жителів:

• клінінг офісів і чистка міських вулиць;
  • сортування та пакування товарів:
  • заготівля овочів в ресторані або кафе.

Коло жіночих професій для прибулих з Росії або України без англійської мови неширокий, тому, влаштувавшись на роботу з невеликою заробітною платою, потрібно відразу ж вступити на вивчення англійської мови і почати підготовку до нового, перспективного діяльності.

Перспектива для жінок, які володіють англійською мовою

Які володіють англійською мовою і мають досвід роботи дівчина або жінка середнього віку може придбати роботу з великою оплатою:

• домробітниця;
  • няня в російськомовну родину;
  • перекладач;
  • представник інтересів компаній в Росії і Україні;
  • логіст;
  • екскурсовод;
  • радник з маркетингу і брендингу.

Порада:

• розшук роботи в Лондоні для українців можна прискорити, але для цього треба прийти в православну церкву в Лондоні. Шанс підшукати роботу в таких випадках збільшується. Православна церква Собор Успіння Божої Матері і Царствених Мучеників в Лондоні знаходяться за адресою: 57 Harvard Road, London, W4 4ED;
  • швидко знайти роботу допоможуть рекрутингові агентства. Але їхні послуги дорогі.

Але їхні послуги дорогі

Є робота для лондонських робітниць квіткових оранжерей і теплиць, доглядачка приватних садів, складальників фруктів і овочів.

Пропозиції здобувачкам без знання мови

Так само, як і серед чоловічих, між жіночими професіями є низько і високо платні категорії, на них влаштовуються претендентки без знання мови, це:

• перукар;
  • манікюрниця;

Якщо претендент трохи знає англійську мову, її можуть прийняти на наступні посади:

• покоївка;
  • медсестра;
  • прислуга;
  • доглядальниця для літніх і інвалідів;
  • продавець;
  • офіціантка.

До високооплачуваним спеціальностями в Лондоні відносять такі:

• фахівці IT;
  • медсестри;
  • будівельники;
  • інженери.

Щоб знайти кращу роботу треба пройти курси вдосконалення кваліфікації. Англійці з недовірою ставляться до іноземних дипломів.

Висококваліфіковані пропозиції роботи для жінок

За кордоном курси англійської мови та курси підвищення навичок може оплатити підприємець, зацікавлений у працівнику. це:

• викладач або вихователь;
  • гід-екскурсовод;
  • секретар-референт або помічник начальника;
  • консультант з дослідження ринку та рекламі.

викладач або вихователь;   гід-екскурсовод;   секретар-референт або помічник начальника;   консультант з дослідження ринку та рекламі

У Лондоні немає вакансій для економістів, бухгалтерів, юристів, навіть за умови блискучого володіння англійською мовою. Дівчата і жінки середнього віку без спеціальної освіти можуть надійти в Лондоні виключно на роботу з невисокою оплатою в сфері: фасування, пакування, догляду за рослинами або тваринами та ін. Добитися гідної оплати праці можна, поставивши перед собою мету навчатися і вдосконалюватися.

Важливо. Найпростіше потрапити на роботу в Лондон в студентські роки на волонтерській основі або за обміном і придбати позитивну репутацію, це допоможе в подальшому оформитися на стабільну роботу.

Вакансії в Лондоні для чоловіків і жінок з Росії та України численні. Умови успішного працевлаштування - досвід роботи і бажання навчатися і зростати.

Цікаво знати

З питань працевлаштування звертайтеся безпосередньо до господарів або в рекрутингові агентства по набору претендентів в англійські компанії.

Велика ймовірність знайти місце в харчовій промисловості. Треба готувати овочі до подальшої переробки, готувати салати і інші блюда для реалізації в супермаркетах або для вуличної торгівлі.

Низькокваліфікована робота дівчатам

Місто Лондон для роботи в галузі обслуговування бере всіх фізично здорових людей. Працює доведеться не тільки вдень, але і в другу або третю зміну. В основному пропонують вакантні місця в Лондоні:

• на складах побутової техніки, сортування одягу;
  • на підприємствах в кінці лінії на упаковці косметики, дитячих іграшок;
  • оброблення овочів і м'яса на салатних і м'ясних фабриках;
  • мийник посуду на кухні в кафе і барах;
  • прибирання приміщень на заводах, фабриках в офісах і територій;
  • комплектація товарів перед відправкою в магазин.

Це цікаво: вагомим аргументом для того, щоб розглянули вашу кандидатуру, стане диплом, отриманий в Великобританії.

Існує велика ніша місць, на які приймають російськомовних жінок, які не досягли пенсійного віку, це:

• прибиральниці;
  • доглядальниці;
  • помічниці по будинку;
  • домробітниці.

Поради: роботу в Лондоні шукайте спершу на сайті www.monster.co.uk. Якщо з англійським «не дуже», користуйтеся сайтом https://www.eurabota.ua/

Ваші дії для отримання трудової візи

Для тимчасових працівників передбачена віза Tier 5. Для її отримання треба підготувати цілий ряд паперів (хай живе старенька Англія, бюрократія там цвіте):

• закордонний паспорт, новий і старі якщо є;
  • ксерокопія внутрішнього паспорта;
  • кольорова фотографія;
  • візову анкету (заповнюється онлайн);
  • додаток до анкети, написане власноруч;
  • якщо була відмова у видачі дозволу на в'їзд треба надати ксерокопію з відмовою:
  • Certificate of Sponsorship дає роботодавець;
  • виписка з банку про те, що на особистому рахунку є сума еквівалентна 800 фунтам і вона там знаходиться вже не менше трьох місяців;
  • свідоцтво про сімейний стан;
  • свідоцтво про шлюб;
  • свідоцтво про розірвання шлюбу (якщо треба);
  • свідоцтво про народження дітей;
  • страховий поліс на 30 тис. євро.

Перш ніж розвідувати нелегальні шляхи проникнення на туманний Альбіон, треба спробувати отримати візу законним шляхом.