19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Si të zbuloni një pajisje dëgjimi?

Zyrtarisht - kjo është e ndaluar (të gjithë kanë të drejta) Zyrtarisht - kjo është e ndaluar (të gjithë kanë të drejta). Megjithatë, në jetën reale, përballë këtij problemi, shpesh është e pamundur të vërtetohet e drejta e vet dhe, për më tepër, për të mbrojtur të njëjtat të drejta me mjete ligjore!

Për një fillim, le, megjithatë, të përpiqet të kuptoj: Çfarë është kjo ilaç.

Pajisja e fshehur e fshehur me Bug . Ajo i përket metodave elektronike dhe mjeteve të inteligjencës. Përdorim i gjerë: sisteme të telekomunikacionit, internet, telefon, etj.

Përdorimi i pajisjeve të tilla është i natyrshëm për sigurinë e shtetit. Por, ato gjithashtu mund të zbatohen nga "strukturat" larg çdo sigurie. Dhe këtu ka një pyetje mjaft logjike: si të mbroni veten, të dashurit, biznesin tuaj? Cilat janë mënyrat? Dhe, më e rëndësishmja, si zbuloni pajisjen e dëgjimit ?

Një teknikë e veçantë matëse dhe kërkimi përdoret për të zbuluar pajisjen e dëgjimit. Të gjitha metodat e zbulimit janë të ndara në universale dhe të veçanta.

Për metodat universale përfshihen:

- inspektimi vizual (i kryer me një metodë të veçantë);

- vendndodhje jo-lineare (zbulon: pajisjet e papunë, me telekomandë ose në modalitet të gatishmërisë, etj.).

- zbulimi i metaleve (përdorimi i detektorëve metalik në pajisjet e kërkimit);

- Skanimi me rreze X (zbulon strukturat brenda strukturës së përgjimit, në pajisjet elektronike, etj)

Metoda të veçanta të zbulimit:

- ndërhyrje në radio;

- analiza e parametrave të linjave të komunikimit dhe komunikimeve me tela;

- fryrje infra të kuqe, etj.

Mundësitë për të mbrojtur nga dëgjimi - ndjehuni të lirë të reagoni plotësisht. Anti-bugs janë jammer modern i telefonit si dhe pajisje të tjera dëgjimi dhe spiunimi. Për shembull, përdoruesit e telefonisë celulare mund të mbrojnë jo vetëm përgjimin, por edhe të bllokojnë aktivitetin e kamerave të fshehura që veprojnë mbi një kanal radio. Këtu janë disa prej tyre:

  1. Jammers dhe suppressors të celularëve;
  2. Kërko detektorë për mete dhe kamera të fshehura pa tel;
  3. Detektorë kamera të fshehura;
  4. Zvogëlues të diktafonëve, etj.

Këto dhe pajisje të ngjashme do t'ju lejojnë të kërkoni, shpejt të shkatërroni çdo bug, në mënyrë që ju të mund të ndjeni përsëri sigurinë dhe paqen. Ju mund t'i bleni në internet.

Dhe këtu ka një pyetje mjaft logjike: si të mbroni veten, të dashurit, biznesin tuaj?
Cilat janë mënyrat?