19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Apple ka zgjedhur shpërndarësit zyrtarë të iPhone në Rusi

  1. Dy shpërndarës të pajisjeve elektronike dhe kompjuterike - Merlion dhe diHouse (përfshirë në IT holding "Lanit") do të merren me shitjet me shumicë të iPhone në Rusi.

Dy shpërndarës të pajisjeve elektronike dhe kompjuterike - Merlion dhe diHouse (përfshirë në IT holding "Lanit") do të merren me shitjet me shumicë të iPhone në Rusi.

Kompani amerikane mollë zgjodhën shpërndarësit me shumicë të smartfonëve të iPhone në Rusi - ata janë bërë Merlion dhe diHouse, raporton të premten, më 13 shtator, gazeta " Kommersant "duke iu referuar një burimi në industrinë e IT.

Sipas Sergej Raskolov, Drejtori i Përgjithshëm i Merlionit, vendimi tashmë është bërë, formalitetet kanë mbetur. Ai tha se Merlioni "ka të ngjarë të bëhet një shpërndarës i iPhone", edhe pse rezultatet e konkursit ende nuk janë shpallur. Detajet e kontratës me kompaninë "mollë" Raskolov nuk zbuluan, duke përmendur një marrëveshje konfidencialiteti.

Ai vuri në dukje se parashikimi i shitjeve të iPhone i propozuar nga Merlioni përkonte me dëshirat e Apple. Distributori do të shesë iPhone si nëpërmjet rrjeteve të mëdha - " lajmëtar "," Euroset "dhe MTS , dhe përmes vogla.

CEO i DiHouse Yury Rodny dhe përfaqësuesi i zyrës ruse të Apple nuk pranoi të komentojë. Deri tani, Apple nuk ka partnerë rusë të cilët do të angazhoheshin në furnizimin me shumicë të iPhone. Telefonat e mençur të kompanisë mund të blenë në dyqanin online të Apple dhe dyqanet Svyaznoy, të cilat kanë të drejtën ekskluzive për të shitur iPhone në dyqanet e tyre.

Më parë, më 9 shtator, media njoftoi se një kompani amerikane mund të lidhë një kontratë me një tjetër zinxhir të shitjes me pakicë - " M. Video ose Euroset Deri më tani iPhone është shpërndarë në Rusi nga operatorët celularë Megjithatë, operatorët Big Tre - VimpelCom, MTS dhe MegaFon - nuk mund të përmbushnin planin e shitjeve për produktet e tyre dhe refuzuan të bashkëpunonin.

Kompania diHouse është përfshirë në GK " cheeks Merlion është një nga shpërndarësit më të mëdhenj të kompjuterëve dhe pajisjeve digjitale në Rusi. Portofoli i kompanisë përfshin më shumë se 200 marrëveshje, duke përfshirë Sony, Nokia, Samsung.


Përzgjidhni fragmentin me tekstin e gabimit dhe shtypni Ctrl + Enter