19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Likbez për gratë. Çfarë është

  1. Nëse një njeri nga mosha dyzet vjeçare është e vetme, atëherë për arsye të mira
  2. Një bachelor në dyzet nuk po ndjek më seks, pasi ai ishte në rininë e tij, tani ai dëshiron ngushëllim. Marrëdhënie e mirë, e qetë, por jo shumë e ngushtë
  3. Nëse një person dikur ka vendosur t'i ofrojë dikujt një dorë dhe zemër, atëherë nuk do të jetë aq e vështirë për ta bërë atë përsëri.
  4. Çfarë do të thotë kjo për një marrëdhënie, le të flasim herën tjetër

Nëse një burrë nga mosha dyzet vjeçare është e vetme, atëherë ka arsye të mira për këtë Nëse një burrë nga mosha dyzet vjeçare është e vetme, atëherë ka arsye të mira për këtë. Ndoshta ai ishte i pafat në dashuri. Ndoshta ai ka një punë të tillë, për të cilën e gjithë jeta e tij është në vartësi dhe nuk është e lehtë të vendoset në vend për një numër arsyesh - udhëtime të gjata jashtë biznesit, për shembull, ose shërbim ushtrie. Ndoshta, para jush është një nga ato çuditshëm, për të cilët ideja e një familjeje dhe fëmijëve është e huaj në parim, edhe në një moshë kaq të pjekur. Ka njerëz të tillë - kundërshtarë parimorë të çdo lidhjeje, përfshirë martesën.

Nëse një njeri nga mosha dyzet vjeçare është e vetme, atëherë për arsye të mira

Cilado qoftë arsyeja, nëse nuk jeni një njeri i divorcuar, atëherë ai e mësoi veten të mendojë se nuk mund të ketë grua dhe fëmijë në jetën e tij, atë që quhet familja tradicionale (ose vendosi që e gjithë kjo nuk ishte duhet si shkak i eksitimit dhe acarimit). Një njeri i tillë ndihet mjaft i kënaqur që jeton vetëm. Nëse ai ka nipërit dhe mbesat ose miqtë e familjes, ai ndjehet i madh, duke i kushtuar vëmendje fëmijëve të tjerë. Nuk i duket atij se diçka mungon në jetë. Ai është mjaft i kënaqur me ekzistencën e tij, si të gjitha ato gra që nuk janë mësuar të marrin në konsideratë mungesën e unazës në gisht dhe fëmijë si shenjë e një katastrofe jetësore.

Jeta e këtyre njerëzve është e rehatshme në mënyrën e vet: ata janë në gjendje të sigurojnë për veten, ata janë në një rrugë të gjatë rrahur, ata jetojnë një jetë normale. Ata nuk janë as vetëm, ka një vend në jetën e tyre për gratë që sillen në mënyrë të tillë që të mos krijojnë ankth të panevojshëm në jetën e përditshme të një njeriu të vetëm.

Nga rruga, për të bërë një rrëmujë në jetën e themeluar mirë të një njeriu mbi dyzet është jashtëzakonisht e vështirë, për këtë do të jetë e nevojshme për të bërë përpjekje serioze. Ata janë njëqind për qind e sigurtë se stili i tyre jetësor i rehatshëm, i bukur dhe i efektshëm, duke i lejuar ata të bëjnë atë që njeriu dëshiron, kur e dëshiron atë, për këdo, përveç vetes, pa raportim, do të prishen me shpresë nga marrëdhëniet afatgjata me një grua.

Jo, pikë nuk është se një bachelor katërvjeçar nuk është në gjendje të takojë një grua që do të shkundë botën e tij të vogël dhe ta bëjë atë të ndiejë se pa të nuk është jeta. Kjo mund të nënkuptojë që njeriu të kuptojë në mënyrë të përkryer atë që është marrëdhënia me seksin e kundërt, dhe nuk dëshiron të kërkojë seks seksualisht të pakuptimtë, si më parë, kur ishte njëzet ose tridhjetë vjeç.

Natyrisht, kur një burrë të plaket, nuk ka më nevojë për seks: ai ka përvojë të gjerë në trajtimin e grave të shumta dhe të ndryshme, ndjen se ai është mbajtur si një njeri tërheqës, nga pikëpamja e grave dhe nuk dëshiron më të ndjekë funde për interes sportiv. Ai, si rregull, nuk endet nëpër klube dhe nuk ulet prapa barit të sportit, duke pritur bukuritë e reja.

Ai i pëlqen dikujt me të cilin mund të flasë, i cili di të gatuajë mirë dhe me të cilin është e këndshme të dalë, të shkojë në një koncert apo në ndonjë ngjarje tjetër argëtimi. Një njeri i tillë ka nevojë për një grua që mund ta kënaqë atë në seks dhe në të njëjtën kohë ashtu si ai, i cili nuk dëshiron të kalojë një linjë të caktuar në një marrëdhënie. Meshkujt janë kaq të rehatshëm, duan vetëm atë - rehati, paqe dhe marrëdhënie të mira, por jo shumë të ngushta. Një burrë 40 vjeçar mund dhe dëshiron të japë saktësisht këtë. Pra, është rregulluar.

Nëse një burrë dyzetvjeçar është bërë i vetmuar për shkak të një divorci, ai ka të ngjarë të mos jetë afër tij, sepse pas një martese të dështuar ai është bërë një njeri i kujdesshëm, por në të instinktin e gjuetisë është më i fortë sesa ai që është mësuar të jetojë në paqe.

Një bachelor në dyzet nuk po ndjek më seks, pasi ai ishte në rininë e tij, tani ai dëshiron ngushëllim. Marrëdhënie e mirë, e qetë, por jo shumë e ngushtë

Papritmas, njeriu i liruar ndjen se ai nuk ka marrë pjesë në të gjitha këto lojëra për një kohë të gjatë, të lidhur me flirtim dhe kënaqësi të tjera që rrethojnë njerëzit e vetëm. Ai duket të jetë duke shikuar përreth dhe duke vënë re të gjitha gratë rreth tij, të cilët nuk guxonin të shihnin ato dhjetë apo më shumë vjet kur ishte i martuar. Ai e ndjen se ai mund të përballojë të fluturojë pa pasoja dhe, natyrisht, ai dëshiron të zgjasë pak çaste të këndshme të jetës së papunë.

Për më tepër, mund të duhen vite përpara se të fillojë të mendojë përsëri për lidhjen e një marrëdhënieje afatgjatë me dikë, përpara se frika e shkaktuar nga dështimi i mëparshëm të kalojë, dhe njeriu ndjen dëshirën për të frenuar veten përsëri. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që janë ndarë së fundmi, sepse ndjenjat që ai vazhdon të kenë për ish-gruan e tij ende janë shumë të freskëta dhe komplekse. Sidoqoftë, çfarë thashetheme i përshkruan burrave të divorcuar është e vërtetë: nëse një person dikur ka vendosur t'i ofrojë dikujt një dorë dhe një zemër, atëherë nuk do të jetë aq e vështirë përsëri. Natyrisht, njeriu që mbijetoi divorcit nuk është më i prirur të romanticizojë marrëdhëniet familjare, por ai kujton se sa e këndshme mund të jenë, prandaj, ideja e një martese të re për të nuk do të jetë aq e huaj, veçanërisht kur ai luan në një beqar.

Nëse një person dikur ka vendosur t'i ofrojë dikujt një dorë dhe zemër, atëherë nuk do të jetë aq e vështirë për ta bërë atë përsëri.

Çfarë do të thotë kjo për një marrëdhënie, le të flasim herën tjetër

Bashkohu me grupin dhe ju mund të shihni imazhe me madhësi të plotë.