19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Sa interesante është kalimi i ditës

  1. Si ta kaloni ditën tuaj
  2. Si të kaloni ditën
  3. Si të kaloni një ditë interesante
  4. Kaloni ditën në mënyrë efektive
  5. Është interesante të kalosh ditën
  6. Kaloni ditën me kënaqësi

Sot do të mësojmë se si të duhet dhe më e rëndësishmja sa interesante të kaloni ditën tuaj Sot do të mësojmë se si të duhet dhe më e rëndësishmja sa interesante të kaloni ditën tuaj. Mund të thuash edhe se si ta kalosh ditën më të mirë në jetën tënde, si me planifikimin e duhur të ditës, tani e tutje, çdo ditë tjetër të jetës suaj vazhdimisht do të bëhet gjithnjë e më shumë argëtim, më efektiv, më korrekt dhe më e rëndësishmja më e lumtur sesa ato të mëparshme.

Le të mendojmë objektivisht se çfarë duhet një person për ditën më të lumtur, më interesante dhe të drejtë. Komponenti i parë i një dite të përsosur sigurisht që është një mundësi për të bërë punën tuaj të preferuar dhe për të përmbushur qëllimin tuaj të jetës. Mirë, le të themi se është e vërtetë, por mendoj se 5-8 orë në ditë është e mjaftueshme që ju të bëni gjënë tuaj të preferuar.

Përveç kësaj, duhet të ketë diçka tjetër që do të na ndihmojë të diversifikojmë këtë ditë, sepse çdo monotoni do të mërzitet herët a vonë . Natyrisht, çdo qasje në pyetjen se si mund të kaloni një ditë interesante dhe korrekte do t'ju tregojë se ju duhet të kaloni këtë ditë sa më plotësisht të jetë e mundur. Dhe për këtë ne do të bëjmë edhe 6 gjëra interesante dhe të dobishme për vetë-zhvillim dhe sukses në të gjitha fushat kryesore të jetës. Përndryshe, shikoni se çfarë mund të çojë në monotoni në zhvillim.

Si ta kaloni ditën tuaj

Në fund të fundit, është e pamundur të bësh të njëjtën gjë gjatë gjithë ditës, përndryshe do të bëhesh si programues apo hakerë që ulen në një kompjuter për 18 orë në ditë dhe fle për 6 orët e mbetura. Njerëzit të cilët madje kanë frikë të dalin, sepse sytë e tyre kanë filluar të presin dritën e pazakontë të ditës, ata sigurisht nuk kanë asnjë familje apo edhe një mik.

Ata bëhen të pakënaqur sapo largohen nga kompjuteri, zakonisht është e frikshme të shohin trupin e tyre fizik, më së shpeshti hanë në McDonalds ose pica nga shpërndarja. Dhe ata ndoshta nuk do të jetojnë deri në 30-40 vjeç, duke lënë prapa këtë botë të vdekshme dhe kompjuterin e tyre të preferuar "për shkaqe shëndetësore". Unë shpresoj se ky nuk është plani i ditës suaj korrekte, dhe ju nuk mendoni se është interesante të kaloni ditën si kjo.

Si të kaloni ditën

Dhe në këtë drejtim, në pjesën e parë të artikullit rreth si ta organizoni ditën tuaj . Unë sugjeroja që të përpiqeni të bëni çdo ditë së paku 30 minuta, gjashtë detyra të ndryshme shtesë që lidhen drejtpërdrejt me vetë-zhvillimin tuaj në shumë fusha të jetës njerëzore.

Sa interesante është të kaloni ditën dhe të kombinoni të gjitha këto gjashtë në çështjet tuaja interesante me biznesin tuaj kryesor, ju mund të zgjidhni për veten tuaj. Mund të jenë tre gjëra për të punuar dhe tre pas, mund të çoheni herët dhe të bëni gjithçka në mëngjes, ose të qëndroni deri sa të bëni të fundit. Ose edhe gjysma e këtyre detyrave që mund të zgjidhni thjesht gjatë udhëtimit në metro ose autobus për punë, për trajnim ose kudo tjetër në biznesin tuaj kryesor.

Ju gjithashtu mund të përpiqeni në mënyrë efektive që të ndani punën tuaj kryesore në blloqe. Për shembull, 3-4 blloqe prej 2 orësh pune secili, dhe në pushimet mund të keni një meze të lehtë, të relaksoheni, kontrolloni postën tuaj ose të bëni një nga 6 detyrat tona shtesë që ju zhvillojnë.

Kjo qasje gjithashtu mund të rrisë në mënyrë dramatike produktivitetin e ditëve të punës, kështu që mund të eksperimentoni me opsione të ndryshme për mënyrën se si ta kaloni ditën si duhet .

Si të kaloni një ditë interesante

Vetëm mos harroni një gjë interesante që shumë fillestar të humbasë. Nëse tashmë keni marrë një biznes, sillni atë në fund , kaloni të gjitha 30 minuta në të dhe mos shkoni në mes të zakonit të kontaktit, facebook, ose kontrolloni postën tuaj.

Ju mund të bëni edhe biznesin tuaj kryesor jo aq gjatë, madje edhe 3-6 orë pune në ditë në detyrë kryesore është e mjaftueshme për të arritur rezultate të shpejta dhe të pabesueshme në një ditë . Sigurisht, nëse zhvilloni edhe në harmoni në fusha të tjera të vetë-zhvillimit. Dhe më e rëndësishmja, nëse vërtet vendosni ta bëni këtë biznes, dhe nuk do të jeni të hutuar gjatë gjithë kohës nga zhurma të ndryshme.

Kaloni ditën në mënyrë efektive

Në fund të fundit, besohet se edhe 2-3 minuta të një faktori shpërqendrimi, zvogëlon në masë të madhe performancën dhe efikasitetin tuaj të përgjithshëm. Dhe pastaj ju duhet 10-20 dhe për disa, dhe 30 minuta për t'u kthyer në kulmin e efikasitetit tuaj maksimal .

Ose ndoshta në përgjithësi humbisni qëllimisht disa orë të ditës tuaj interesante. Prandaj, kur punoni në detyrat kryesore të jetës, nëse është e mundur, fikni telefonin celular , Skype, kontaktin dhe çfarë tjetër keni atje.

Kjo është pikërisht ajo që bëjnë të gjithë biznesmenët më të suksesshëm, por humbësit janë gjithnjë në kontakt dhe është gjatë këtyre dy orëve që diçka jetësore do të ndodhë. Mos harroni se herën e fundit ajo në të vërtetë ka ndodhur? Dhe ende mos u hutoni nga hilezat kur jeni i zënë dhe po përpiqeni ta kaloni ditën tuaj në mënyrë efikase dhe interesante.

Natyrisht, nëse gruaja ose fëmija juaj hyn papritmas, nuk është e nevojshme, me një person të egër dhe të pakënaqur, të nxitojë tek ata dhe t'u kërkojë atyre të largohen. Jepu atyre disa minuta nga kjo edhe asgjë fatale nuk do të ndodhë, por pastaj fyerjet do të jenë shumë më pak. Është e nevojshme që prioritetet tuaja të jetës të përcaktohen saktë, edhe pse do të ishte shumë më efektive nëse askush nuk do të ndërhyjë me ju.

Është interesante të kalosh ditën

Dhe mos harroni gjënë më të rëndësishme, por ju ndoshta keni humbur tashmë vetëdijen dhe keni rënë në gjumë nga bisedat e mia të gjata, rreth dhjetra rasteve të tmerrshme, të tmerrshme, të vështira, të mëdha dhe shumë të gjata.

Mendoj se ke humbur momentin më të rëndësishëm të bisedës. Në fund të fundit, kjo është dita juaj më interesante dhe tani po mendojmë se sa interesante është kalimi i ditës dhe jo si të ngarkojmë veten dhe të vdesim nga një mbidozë pune.

Nëse nuk ju pëlqen ajo që bëni, ju kurrë nuk do të keni sukses - ky është rregulli më i rëndësishëm . Epo, kurrë nuk e di, ndoshta mendoni se 30 minuta është një kohë jashtëzakonisht e gjatë, ose 6 raste është një sasi e madhe, ose po filloni hapat e parë të ndërgjegjshëm në këtë jetë atëherë dhe 3 orë është shumë për ju.

Është edhe e mundur që ju jeni me të vërtetë të detyruar të punoni për 16 orë pa ndërprerje në mënyrë që të mbijetoni, kjo gjithashtu ndodh nganjëherë edhe pse ju keni bërë diçka të gabuar në jetën tuaj. Pastaj në fillim nuk duhet të detyroheni të bëni këto 6 deri në 30 minuta, për një fillim, bëni 20 minuta secila, atëherë do t'ju duhet vetëm 2 orë. Ose edhe 10 minuta, atëherë duhet vetëm 1 orë.

Kaloni ditën me kënaqësi

Gjëja më e rëndësishme për t'i bërë këto detyra me shpresë dhe kënaqësi , por të paktën 5 minuta në ditë. Dhe nëse vërtet keni një dëshirë të rriteni, jeta juaj është e paimagjinueshme për të ndryshuar edhe në këto 5 minuta.

Më besoni, madje 5 minuta në ditë është një kënaqësi për të punuar me një miliard herë më efikase sesa të mos bëni asgjë, dhe së shpejti me lartësinë tuaj do të shihni se si do të keni gjithnjë e më shumë kohë për vetë-zhvillim dhe pastaj ritmi juaj i rritjes do të jetë më i lartë me 2 urdhra me madhësi sesa më parë.

Epo, nëse keni shumë kohë të lirë dhe tashmë e dini se sa interesante është të kaloni ditën, por kurrë nuk filloni të bëni diçka dhe ju nuk dëshironi të punoni për veten tuaj. Shumë mirë Është vetëm se asgjë nuk ndryshon në jetën tuaj dhe nëse keni qenë të lumtur dhe keni punuar në punën tuaj të preferuar, atëherë ju përgëzoj, gjithçka do të mbetet e njëjtë, megjithëse ju këshilloj që të mos harrosh vetë zhvillimin.

Por nëse do të ishit në një gjë të tillë në Rusi para kësaj dhe nuk do të motivoheni për të vepruar vetë, unë do t'ju përgjigjem me fjalët e famës së famshme, Artemy Lebedev : "A keni nevojë për motivim? Pse. Vetëm qëndro në gomar. "

Natyrisht, ky është një shembull paksa i përafërt nga fusha e motivimit të kundërt, por realiteti është pikërisht kjo, nëse nuk jeni në dijeni se puna dhe zhvillimi janë shumë të shëndetshëm dhe interesant, atëherë ju do të vazhdoni të qëndroni në këtë asshole.

Besoni vetë-zhvillimit është vetëm jashtëzakonisht interesante. Po, me të vërtetë nuk ka gjëra më interesante në jetë se sa kjo. Dhe në të ardhmen, dhe së fundi, artikulli i fundit rreth asaj se sa interesante është të kalojnë ditën, dhe rreth si të kaloni ditët tuaja Unë do t'jua provoj, dhe unë do të përpiqem t'ju motivoj së paku pak më në fund që të bëhem i lumtur, sigurisht që ju uroj, dhe gjithashtu lexoj pjesën e parë si ta organizoni ditën tuaj në lidhje me bazat e menaxhimit të kohës . për problemet e arsimit modern dhe si të bëhet një lider .

Mos harroni se herën e fundit ajo në të vërtetë ka ndodhur?