19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Sa vizitorë duhet të fitojnë një milion dollarë në vit në një blog dhe mënyrat më të mira për të fituar para

 1. Sa vizitorë ju nevojitet për të fituar $ 100,000 në muaj
 2. Përqindja e vizitorëve në blog do të bëjë blerje
 3. Para-shitja në kohë rritet fitimet tuaja në blog
 4. Çfarë lloj të ardhurash jep reklama në blog
 5. Mënyrat më të mira për të fituar para nga blogja juaj

Ky artikull përmbledh përmbajtjen  artikuj Si të bëni një milion dollarë në vit në blogun tuaj  tregtar i famshëm amerikan Neil Patel, i cili merr të ardhura me gjashtë shifra në dollarë në bloget e tyre Ky artikull përmbledh përmbajtjen artikuj "Si të bëni një milion dollarë në vit në blogun tuaj" tregtar i famshëm amerikan Neil Patel, i cili merr të ardhura me gjashtë shifra në dollarë në bloget e tyre. Unë mendoj se për Rusinë të gjitha të ardhurat e mëtejshme në dollarë duhet të ndahen me rreth 10, atëherë do të marrim tregues se sa mund të fitoni në blogun tuaj në realitetet ruse. Një milion dollarë në vit është 100,000 dollarë në muaj. Kjo do të diskutohet në këtë artikull.

Ju nuk mund të bëni para në një blog pa trafik!

Kur krijoni blogun tuaj, duhet ta kuptoni se nëse nuk ka vizitorë në blogun tuaj, nuk do të mund të fitoni asgjë. Prandaj, së pari ju duhet të përqendroni të gjitha përpjekjet tuaja në marrjen e trafikut.

Sa vizitorë ju nevojitet për të fituar $ 100,000 në muaj

Nëse blogu juaj është temë e biznesit, si blogging backlinko.com ose quicksprout.com atëherë ju mund të fitoni $ 100,000 në qoftë se djali juaj ka 100,000 vizitorë në muaj. Ju nuk do të jeni në gjendje të fitoni para të tilla menjëherë sepse zakonisht zgjasin të paktën një vit për të arritur një pjesëmarrje të tillë. Përveç kësaj, jo vetëm që do të fitoni vizitorë në blogun tuaj, ju mund të fitoni vetëm ata vizitorë në blogun tuaj që ju lënë një adresë e-mail dhe më vonë të blini diçka nga ju në sajë të listës suaj të postës elektronike.

Sa më shumë abonentë keni, aq më lehtë do të jetë për të fituar para në blogun tuaj. Nëse keni 100,000 vizitorë në muaj dhe ju do të ofroni përmbajtje bonus, atëherë do të jeni në gjendje të grumbulloni rreth 5,000 abonentë në muaj, dmth. arrijnë një konvertim prej 5%.

Për të arritur një të ardhur prej $ 100,000 në shumicën e kanaleve të konsumit, do t'ju duhet nga 1.000.000 në 1.500.000 vizitorë në muaj. Në të njëjtën kohë, ju mund të fitoni në fushat e konsumatorit menjëherë duke u drejtuar vizitorëve në një produkt ose shërbim që ata mund të blejnë. Sidoqoftë, krijimi i pajtimeve funksionon në mënyrë efikase si në biznes. Në vend të konsumatorit, njerëzit janë më të ndjeshëm ndaj çmimeve sesa në një vend të biznesit dhe ata duhet të ofrojnë mallra dhe shërbime më të lira.

Të gjitha këto shifra Neil Patel e quan, bazuar në shumë vite përvojë pune me bloge të ndryshëm në industri të ndryshme.

Përqindja e vizitorëve në blog do të bëjë blerje

Shumë blogerë nuk e kuptojnë, kur bëhet fjalë për monetarizimin e një blogu, që nëse keni 100,000 vizitorë në blogun tuaj, atëherë nuk mund të prisni që 1% apo 0.5% e të gjithë këtyre vizitorëve të blejnë diçka.

Ju duhet të kuptoni se vetëm ata vizitorë që do të vizitojnë faqen e uljes së blogut me ofertën tuaj do të blejnë. Nëse jeni me fat, nga 1% deri 4% e vizitorëve në këtë faqe do të blejnë produktin ose shërbimin tuaj. Në disa raste, ju mund të rrisni normën e konvertimit në 6% ose madje 8%. Por, ka shumë të ngjarë, do të jetë në rast se propozimi është shumë interesant dhe i lirë. Në këtë rast, nuk do të jeni në gjendje të fitoni shumë para, por mund të blini para të mira duke bërë para-shitje në blogun tuaj.

Para-shitja në kohë rritet fitimet tuaja në blog

Ju mund të merrni maksimumin nga ditarin tuaj, vetëm duke ofruar para-shitje të mirë. Pre-shitjet do të rrisin të ardhurat e blogut në disa raste. Neil Patel propozon të bëjë tre shitje pas blerjes së produktit kryesor duke përdorur formulën e mëposhtme. Supozoni që artikulli juaj të jetë 97 dollarë. Pastaj, pasi të blini, duhet të bëni tri shitje shtesë:

 • Para-shitja 1: Tre herë më e shtrenjtë si kostoja e produktit kryesor, dmth. për 291 dollarë. Ky produkt duhet të ndihmojë në arritjen e qëllimeve më të shpejta, dmth. forcimi i produktit kryesor;
 • Shitja shtesë 2: 2/3 e kostos së produktit kryesor, dmth. diku rreth 65 $. Pavarësisht nëse blerësi ka blerë produktin e parë apo jo, shitja e dytë e para duhet të jetë dhe duhet të jetë e lidhur drejtpërdrejt me produktin kryesor;
 • Para-shitje 3: 150% e vlerës së produktit kryesor.

Unë nuk e di se si Neil Patel mori këtë formulë, por kuptimi themelor është se ju duhet të bëni disa shitje pasuese dhe janë më të shtrenjta dhe më të lira se produkti kryesor dhe këto produkte shtesë duhet të plotësojnë produktin kryesor. Nëse nuk keni produktet ose shërbimet tuaja për të bërë para shitjes, atëherë mund të ofroni shërbime dhe produkte të kompanive të tjera.

Si shembull, Neil Patel citon kompaninë. beachbody.com . Kjo kompani shet DVD me programet e veta të trajnimit të palestrës me gjatësi të ndryshme dhe për qëllime të ndryshme dhe grupe muskulore: për humbje peshe, për muskujt e barkut dhe të tjerët. Kostoja e një kompleti DVD është 19,95 dollarë. Kompania Beachbody bën 7 para shitjes pas blerjes kryesore. Këto para-shitje përfshijnë shtojcave dietike, ushqime të veçanta dhe produkte të tjera të ngjashme. Të ardhurat e kësaj kompanie janë mbi një miliardë dollarë në vit . Neil Patel pretendon se para-shitja jep rreth 50% të të gjitha shitjeve BeachBody.

Çfarë lloj të ardhurash jep reklama në blog

Shitja e reklamave në blogun tuaj është zakonisht mënyra më e keqe për të fituar para nga trafikimi i blogut. Nëse dikush dëshiron të reklamojë në blogun tuaj në afat të gjatë, kjo do të thotë se ata fitojnë para për ju. Mendoni për veten tuaj: nëse ju paguajnë 1000 dollarë në muaj për reklamim, atëherë ata fitojnë më shumë se 1000 dollarë për këtë reklamë.

Nëse blogu juaj është krijuar për konsumatorët, atëherë me 1.000.000 vizitorë do të jeni me fat nëse mund të fitoni 20.000 $ në muaj duke shitur reklama. Nëse blogu juaj është për biznes, atëherë me 100,000 vizitorë do të fitoni rreth 5,000 $ në muaj duke shitur reklama.

Po, mund të fitosh para duke vendosur reklama të dikujt tjetër, por kjo nuk është mënyra më e mirë për të fituar para në blogun tënd. Nëse doni të fitoni numra gjashtë shifrorë në blogun tuaj, atëherë duhet të shisni produktet ose shërbimet tuaja ose të shisni produkte dhe shërbime të tjera nën markën tuaj (kjo quhet etiketë të bardhë ).

Mënyrat më të mira për të fituar para nga blogja juaj

Neil Patel shkruan se vendosja e reklamave në një blog ju jep të ardhura shumë të vogla dhe programet e shoqërive ju japin shumë më pak para sesa shitja e prodhimeve tuaja ose mallrave me etiketa të bardha. Prandaj, ai zgjodhi këto mënyra për të fituar në blogun e tij për ushqimin dietë:

 • shitja e mallrave digjitale është e-libra, kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para dhe Neil Patel, që shet e-libra në blogun e tij quicksprout.com, shkruan se shitja e librave me trafik të lartë mund të sjellë 100,000 $ në muaj;
 • pajtimi për shërbimet është kur abonentët tuaj paguajnë çdo muaj për çdo shërbim;
 • shitja e mallrave fizike - nga eksperienca e Neil Patel në shëndetësi, konvertimi rritet me 300-700% kur filloni të blini mallra që u dërgohen klientëve me postë.

Përveç këtyre tre metodave, duhet të bëni para-shitjen për të fituar $ 1,000,000 në vit nga një blog.

Komentet mundësuar nga HyperComments