19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Si të bëhesh teknolog (përvojë personale)

Unë do të tregoj një histori me një fund të lumtur, pasi isha duke kërkuar punë. Pas diplomimit nga shkolla, ai u përball me një zgjedhje të vështirë të përditshme të "ku të shkoni për të studiuar?", Bërë zgjedhjen e tij në favor të Odessa Food Academy. Në shkollë bëra shumë mirë në kimi, prandaj vendosa të shkoj më tej në këtë drejtim. Pesë vjet studimi në universitet kaloi shumë shpejt, dhe këtu jam, për herë të parë me diplomë në teknologjinë ushqimore, hyra në tregun e punës. Dhe në fund të fundit, ajo që kap është: duket se unë kam studiuar shumë mirë, di jo vetëm teoria, por duket se jam gati të punoj me përkushtim, vetëm përvoja pune është e nevojshme kudo, periudha provuese prej tre muajsh, por unë u refuzova një kompani e vetme formulimi: "ne nuk kemi rekomandime për ju nga partnerët tanë të biznesit". Dating në këtë botë zgjidh shumë.

Dhe tani, pas dy muajsh kërkimesh të pafrytshme, bredhjet në agjencitë këshilluese, pothuajse të dëshpëruara për të shkuar në punë në specialitet (kjo nuk është aspak e pazakontë), kam arritur një boshllëk si inxhinier i procesit në TerraFood. Erdhi për një intervistë. Unë u testova nga një njeri i këndshëm i ri në komunikim, studioja dokumentet dhe diplomat e mia, duke fjetur me të gjitha llojet e pyetjeve në specialitetin tim. Unë do të jem i sinqertë, unë kam qenë në gjendje t'i përgjigjem praktikisht të gjitha pyetjeve, por, mjerisht, jo të gjithë. Pas, diskutuam dëshirat e mia për pagën, vendin e punës, preferencat. Në fund të intervistës, menaxheri më falënderoi dhe premtoi të thërrisja. Unë tashmë mendova se kjo ishte një tjetër refuzim i butë, por pas një dite ata më thirrën dhe u ofruan të merrnin postin e lirë të teknologjisë së vogël që nga fillimi i javës së ardhshme. Duke e pranuar ofertën, vendosa të zbuloj sa më shumë që është e mundur për kompaninë. Pastaj interneti më ndihmoi mua dhe http://www.exrabota.com/ ku kam marrë më shumë se informacione të plota për kompaninë nga punonjësit dhe klientët e saj. Shqyrtime të kompanisë TerraFood ishin pozitive, por vendosa që nuk do të besoja derisa ta pashë.

Erdhi java e parë e punës, e ndjekur nga një tjetër dhe një tjetër. Nuk më është dhënë një punë super-serioze, unë kam qenë më shumë një nxënës sesa një mjeshtër. Dhe për katër muaj kam ndryshuar tre linja prodhimi (qumështi, produktet e djathit, përhapet) - kjo do të thotë rritjen e aftësive të mia. Natyrisht, kam parë pak kompani në industrinë ushqimore, por kjo është shumë mbresëlënëse: pastërtia mahnitëse, kontrolli i cilësisë në të gjitha fazat e prodhimit, shqetësimi për ekipin dhe atmosferën e brendshme. E gjithë kjo shkakton dëshirën për të punuar dhe për të bërë punën e tyre në mënyrë perfekte. Po, dhe një pagë e mirë bonus shkon. Më kujtohet, kontrollet erdhën papritur (me sa duket donin të përfitonin). Kështu ata erdhën, dukej sikur nuk kishin gjetur ndonjë gjë për t'u ankuar.

Dhe pas gjashtë muajsh, ata vendosën të më ngrinin për një punë të mirë me një rritje mjaft të madhe të pagave. Tani unë jam një teknolog i lartë i linjës së prodhimit. Së shpejti do të jetë një vit e gjysmë, pasi jam këtu dhe shumë i kënaqur me situatën. E gjithë kjo u bashkua: ekipi, paga, puna. Ndonjëherë ju duhet të ricikloni jashtë orarit, por ia vlen. Po, dhe paguhet veçmas. Këtu është një përrallë e tillë me një fund të mirë.

Autori: Technologist Rustam Aliyev

Materialet e tjera në temën:
rrogë . rrogë . historia . intervistë . për të zënë . rrogë . kolektiv . muaj . inspektim . kontrolle . zyrë . menaxheri . dokumentet . punë . zgjedhja . punë

Artikuj nga seksioni: Në kohën e lirë

Artikuj të tjerë lidhur me:

Kurse për rifreskimin

Si të gjesh një punë të largët si një kontabilist?

Si të kaloni një intervistë për një punë kontabiliste?

Kontabilist - një punë e përshtatshme për një burrë 40 vjeçar?

Si të ndëshkohesh një kontabilist për listën e pagave të gabuar?


Jemi gjetur: si të bëhemi teknolog , si të bëhemi një teknolog i mirë , si u bë teknolog, si të fillojmë të punojmë si teknolog i ushqimit pa eksperiencë, të cilët ju duhet të studioni për t'u bërë një teknolog, nëse është e mundur të bëhet një teknolog i lartë pa përvojë, si të bëhet inxhinier i procesit të mirë, si të kaloni intervistë për pozitën e teknologjisë, ku të marrësh përvojë si teknolog, me një diplomë të teknologjisë


Pas diplomimit nga shkolla, ai u përball me një zgjedhje të vështirë të përditshme të "ku të shkoni për të studiuar?
Si të kaloni një intervistë për një punë kontabiliste?
Kontabilist - një punë e përshtatshme për një burrë 40 vjeçar?
Si të ndëshkohesh një kontabilist për listën e pagave të gabuar?