19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Si të çaktivizoni numrin në mënyrë që të mos telefononi. Lista e zezë MTS: si ta shtoni një numër, si ta çaktivizoni shërbimin. Funksioni i integruar Android për të bllokuar thirrjen.

  1. Cilat janë kërkesat e miratimit për telemarketing duke e quajtur lidhjen time fikse?
  2. A lejohet përdorimi i telefonave LAN?
  3. Si munden shkollat ​​të marrin më shumë informata për pajtueshmëri?
  4. Aplikacionet më të mira për të bllokuar thirrjet dhe SMS dhe për të menaxhuar listat e zeza. Zgjedhja e listës më të mirë të zezë për Android

Ndoshta të gjithë e dinë se sa i bezdisshëm mund të fyejnë telefonatat e padëshiruara . Por fatmirësisht, smartphones moderne zgjidhin këtë problem mjaft efektivisht. Në këtë artikull do të flasim rreth asaj se si të bllokojmë një numër telefoni në Android dhe të heqim dorë nga thirrjet bezdisshëm.

Numri i metodës 1. Blloko numrin e telefonit përmes një menyjeje pop-up.

Mund të kapni numrin tuaj të telefonit dhe pastaj ta përdorni atë për t'ju thirrur ose për ta shitur te të tjerët për marketing ose për qëllime të tjera. ¨ mund të refuzojë të bëjë biznes për shkak të zonës në të cilën jetoni. Mund të refuzojë të përgjigjet sepse e dinë që po thërret.

Komisioni po trajton mundësinë e sa më shumë froneve që të jetë e mundur, qoftë duke futur rregulla të reja, duke zgjidhur çështjet lidhur me ligjin, duke miratuar masa shtrënguese, duke informuar konsumatorët, duke inkurajuar risitë e reja pro-konsumatore ose duke inkurajuar sektorin privat që të rritë dhe të ndalojë këtë kamzhik.

Mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të bllokuar numrat në Android po bllokon duke përdorur menynë e pop-up. Hapni regjistrin e thirrjeve ose kontaktet dhe gjeni numrin e telefonit që dëshironi të bllokoni. Kliko në këtë numër dhe mbajeni derisa të shfaqet një ekran pop-up në ekran. Në këtë meny, zgjidhni artikullin "Shto tek".

Cilat janë kërkesat e miratimit për telemarketing duke e quajtur lidhjen time fikse?

Rregullat ndryshojnë midis telefonave fiks dhe telefonik. Kompania që bën thirrje nuk mund të kërkojë nga dikush që të plotësojë një formular dhe ta paraqesë atë si mënyra e vetme për të tërhequr pëlqimin. Pëlqimi për t'u thirrur ose teksti nuk mund të jetë kusht i një shitjeje ose transaksioni tjetër tregtar. Abonentët lejohen të thërrasin numrin e gabuar vetëm një herë, para se të përditësojnë listën e tyre. Kjo më së shpeshti lind kur një person pranoi të thirrej ose të shkruante tekstin, por pastaj refuzoi atë numër dhe ai u ri-caktohej dikujt tjetër. Abonentët kanë burimet në dispozicion të tyre për t'i ndihmuar ata të dinë paraprakisht nëse "pronari" i numrit ka ndryshuar. Apelet urgjente ose tekstet e hartuara posaçërisht për paralajmërimet shëndetësore ose mashtrimet mund të zgjidhen pa pëlqimin paraprak. Ata duhet të jenë të lirë, dhe konsumatorët mund të thonë "të ndaluar" në çdo kohë. Para krijimit të robotë telemarketing, ndërmarrjet duhet të kenë pëlqimin e tyre të drejtpërdrejtë me shkrim.

Çdo gjë, pasi që numri i zgjedhur i telefonit do të shtohet në listën e zezë, dhe të gjitha telefonatat nga ky numër do të rivendoset automatikisht.

Metoda numër 2. Ne bllokojmë numrin e telefonit duke përdorur cilësimet e thirrjes.

Ju gjithashtu mund ta bllokoni numrin e telefonit duke e shtuar manualisht në listën e zezë. Për ta bërë këtë, hapni "Historinë e thirrjeve", klikoni në butonin e menusë të kontekstit dhe shkoni te "Cilësimet e thirrjes".

Telemarketing nuk mund të krijojë më telemarketing automatik në fiks tuaj telefon në shtëpi bazuar vetëm në "marrëdhënien e krijuar të biznesit" që mund të krijoni kur blini diçka nga një biznes ose në kontakt me një biznes për të bërë pyetje.

A lejohet përdorimi i telefonave LAN?

Telemarkuesit kurrë nuk kanë qenë të lejuar të krijojnë robotë për telefonin tuaj LAN bazuar vetëm në "marrëdhënie të qëndrueshme biznesi" me ju. Mesazhet e informacionit, siç janë mbylljet e shkollës ose informacioni i fluturimit, lejohen pa miratimin paraprak me shkrim.


Pas kësaj, do të shihni cilësimet e thirrjes. Këtu ju duhet të shkoni në seksionin "Refuzimi i thirrjes".Rregullat kërkojnë të gjitha thirrjet e para-regjistruar, duke përfshirë hulumtimin e tregut ose anketat, për të identifikuar thirrësit në fillim të mesazhit dhe të përfshijë numrin kontaktoni telefonin . Të gjitha thirrjet automatike ose të parashkruara pa emergji në telefonat pa tela janë të ndaluara pa pëlqimin paraprak, pavarësisht nga përmbajtja e thirrjes.

Si munden shkollat ​​të marrin më shumë informata për pajtueshmëri?

Mekanizmi i refuzimit duhet të deklarohet në fillim të mesazhit dhe duhet të jetë i disponueshëm gjatë gjithë kohës së thirrjes. Për shkollat ​​që kanë pyetje në lidhje me pajtueshmërinë me rregullat e Komisionit, ju lutemi na kontaktoni. Përshkrimet dhe lidhjet e mëposhtme janë vetëm për qëllime informative.

Pasi të keni hapur listën e zezë, duhet të klikoni mbi butonin me një shenjë plus (butoni "shtoni") dhe në dritaren e shfaqur hynni numrin e telefonit që dëshironi të bllokoni.


Pasi të keni hapur listën e zezë, duhet të klikoni mbi butonin me një shenjë plus (butoni shtoni) dhe në dritaren e shfaqur hynni numrin e telefonit që dëshironi të bllokoni

Si të zhbllokoni një numër telefoni në Android

Nëse doni të kundërtën, zhbllokoni numrin e telefonit, atëherë ju duhet të hapni "Listën e zezë", zgjidhni numrin e telefonit të dëshiruar dhe klikoni mbi butonin me imazhin e shportës (butoni "Fshi").

Aplikacionet më të mira për të bllokuar thirrjet dhe SMS dhe për të menaxhuar listat e zeza. Zgjedhja e listës më të mirë të zezë për Android

Thirrjet telefonike në shtëpinë tuaj nuk lejohen deri në orën 8 ose pas orës 21:00, dhe telemarketuesit duhet menjëherë të plotësojnë çdo kërkesë pa një telefonatë që bëni gjatë një telefonate. Lista kombëtare e Mos telefononi mbron zërin tuaj të shtëpisë ose numrat e telefonit personal të telefonit pa tela. Ju mund të regjistroheni numrat tuaj falas në listën kombëtare të Mos telefononi me telefon ose internet.

Duhet të telefononi numrin e telefonit që dëshironi të regjistroheni. . Abonuesit nuk lejohen të bëjnë thirrje telefonike për ndonjë numër në listën e Mos telefononi. Numrat tuaj do të mbeten në listë derisa t'i fshini ato ose të ndaloni servisimin - nuk ka nevojë të regjistroheni numra.


Numrat tuaj do të mbeten në listë derisa t'i fshini ato ose të ndaloni servisimin - nuk ka nevojë të regjistroheni numra

Pas kësaj, numri juaj i telefonit i zgjedhur do të hiqet nga lista e zezë dhe ju do të jeni në gjendje të merrni telefonatat hyrëse prej saj.

Cilat janë kërkesat e miratimit për telemarketing duke e quajtur lidhjen time fikse?
A lejohet përdorimi i telefonave LAN?
Si munden shkollat ​​të marrin më shumë informata për pajtueshmëri?
Cilat janë kërkesat e miratimit për telemarketing duke e quajtur lidhjen time fikse?
A lejohet përdorimi i telefonave LAN?
Si munden shkollat ​​të marrin më shumë informata për pajtueshmëri?