19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Si të hiqni listën e zezë. Si të hiqni një numër nga lista e zezë? Fshirja e numrave nga operatorët celularë

  1. udhëzim
  2. A ka ndonjë mënyrë për të më zhbllokuar më shpejt?
  3. Sa kohë është llogaria ime e vlefshme?
  4. Si për të parë historinë e rendit?
  5. Si të merrni një foto për të verifikuar identifikimin
  6. Si të marr një fotografi të kartës sime bankare?
  7. udhëzim
  8. Thirrni për mëshirën e Operatorit
  9. Kushtoj vëmendje

Disa prej jush, ndoshta, të paktën një herë përballen me një situatë të pakëndshme, kur dikush i thërret një celular dhe hesht. Thirrje të tmerrshme shpërndahen ditë e natë dhjetëra herë. Ndoshta dikush është duke kërcyer dhe ndoshta me dashje ju bezdis.

udhëzim

Për të hequr qafe thirrjeve të bezdisshme për abonentët e rrjetit celular ekziston një shërbim "Lista e zezë". Ju vetëm duhet të shtoni numrin e telefonit në listën e zezë, dhe thirrjet nga ajo thjesht nuk do të arrijë parapagues. Lista e zezë mund të futet jo vetëm në lëvizje, por edhe në ato urbane, në distanca të gjata dhe numrat ndërkombëtarë . Kjo do të thotë, nëse një pajtimtar, numri i telefonit i të cilit është në listën e zezë, telefonuesi nuk do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë dhe të dëgjojë një mesazh gabimi.

Kontrolloni rregullisht se si rritet rregullisht. Me site site ose ju mund të rimbushni parapagesën telefonat celularë online në 146 vende dhe 591 operatorë mobil. Këto blloqe do të hiqen automatikisht pas një periudhe të caktuar kohe. Ne nuk rekomandojmë përdorimin e email-eve të njëhershëm ose të përkohshëm dhe numrave të telefonit, pasi në këtë rast llogaria juaj do të bllokohet përgjithmonë, që do të thotë se do të humbni bilancin dhe historinë tuaj të llogarisë, nëse ka.

A ka ndonjë mënyrë për të më zhbllokuar më shpejt?

Sistemi shkon automatikisht.

Sa kohë është llogaria ime e vlefshme?

Llogaria jote është e vlefshme për 180 ditë nga koha që merrni ose dërgoni depozitën e fundit. Pas kësaj kohe, historia e porosisë suaj, gjendja e telefonit dhe libri i telefonit do të humbasë përgjithmonë.

Por, çka nëse ju gabimisht i keni shtuar listës së zezë numrin e parapaguesit të dëshiruar? Për të hequr një kontakt nga lista e zezë e Samsung, shkoni te menyja kryesore, cilësimet e hapura, pastaj aplikacionet, thirrjet, të gjitha telefonatat, lista e zezë.

Për të hequr një thirrës nga lista e zezë në një telefon me prekje, hapni kutinë e thirrjeve. Pastaj ju duhet të shtypni dhe mbani numrin që dëshironi të hiqni nga lista e zezë. Shqyrtoni listën e veprimeve të sugjeruara që mund të bëni me numrin e zgjedhur.

Si për të parë historinë e rendit?

Kontrolloni hundët për më shumë detaje.

Si të merrni një foto për të verifikuar identifikimin

Për të konfirmuar me sukses ID-në tuaj të fotos, duhet të ngarkoni foton tuaj me një pasaportë të vlefshme, ID ose patentë shoferi.

Si të merrni një fotografi për të konfirmuar adresën?

Ajo që ne nuk e pranojmë: - Skanimi i përpunuar - Fotot e bardhë të zezë - Skaduar. Për të konfirmuar me sukses adresën tuaj, ju duhet të ngarkoni një foto të profilit tuaj llogari duke përdorur kodin e dorëshkrimit siç tregohet në profilin tuaj. Fatura duhet të lëshohet në emrin tuaj dhe jo më shumë se 3 muaj. Madhësia maksimale e skedarit: 5 MB. Ne pranojmë dokumente vetëm me karakter latin ose cirilik.

Zgjidh - "heq nga lista e zezë". Njoftohet se numri u fshi me sukses. Gjithashtu në faqen e internetit të operatorit tuaj, ju mund të shtoni lehtë ose të fshini numrat, shikoni numrat e futur në Listën e Zezë, aktivizoni ose çaktivizoni shërbimin.

Kini kujdes kur punoni me aplikacionet tuaja të telefonit. Mos bëni gabime në mënyrë që të mos humbni një thirrje të rëndësishme në të ardhmen. Shqyrtoni me kujdes informacionin në lidhje me shërbimet, sepse të gjitha aplikacionet kanë për qëllim t'ju ndihmojnë dhe jo të trullosni.

Si të marr një fotografi të kartës sime bankare?

Shkruani kodin tuaj unik në një copë letre, siç tregohet në profilin tuaj. Fshihini të gjitha numrat, por jo 4 numrat e fundit kartë bankare , mbajeni në dorën tuaj dhe merrni një fotografi të mirë. Emri juaj, data e skadimit dhe emri i emetuesit duhet të jetë i dukshëm. Për t'u siguruar që ke kartë krediti Ju jeni duke u përpjekur të përdorni dhe nuk përdorni pa pëlqimin tuaj ose ilegal.

Ne e quajmë çdo orë të ditës shpesh për njerëzit e zhgënjyer dhe të vrazhdë që duan të na ofrojnë të gjitha llojet e ofertave. Qendrat e thirrjeve janë një goditje për të gjithë ata që kanë një kontratë telefonike. Duke mos e kuptuar këtë, ndoshta duke nënshkruar pika grumbullimi në supermarket, ne japim leje për të futur numrin tonë të telefonit në listat e shkëmbimeve tregtare. Këtu është udhëzuesi përfundimtar për bllokimin e thirrjeve promovuese.

Për të mbrojtur veten nga marrja e thirrjeve të pakëndshme dhe mesazheve SMS, ju mund të përdorni shërbime të tilla si "Lista e zezë". Ofrohet nga operatori i telekomit Megafon. Për të hyrë në shërbim, aktivizo atë dhe do të mund ta modifikosh listën në çdo kohë (jo vetëm duke shtuar numra, por edhe duke fshirë).


Zakonisht është e domosdoshme të shënohet fusha për sigurimin e të dhënave personale palëve të treta. Në prani të kësaj shprehjeje, ne në shumicën e rasteve apelojmë tek kompanitë e telemarketingut që përdorin qendrat e thirrjeve për të promovuar promovime. Prandaj, mos kini frikë të mos siguroni fonde për palët e treta, askush nuk mund t'ju siguroj, dhe nëse refuzoni, me ligj ju ende keni të drejtë të përdorni shërbimin që ju nënshkruani. Pëlqimi për transferimin e të dhënave personale është fakultative dhe çdo refuzim nuk rrezikon mundësinë e regjistrimit në Site dhe pjesëmarrjen në iniciativat e promovuara nga Kompania.

udhëzim

Ka shumë mënyra me të cilat mund të lidhni shërbimin e listës së zezë në telefonin tuaj. Për shembull, mund të përdorni numrin USSD * 130 # ose dërgoni SMS porosi (pa tekst) numri i shkurtër 5130. Përveç kësaj, në dispozicionin tuaj numri i shërbimit të informacionit "Megaphone" 0500 (është menduar për thirrje). Nëse tashmë keni dërguar një kërkesë për të aktivizuar shërbimin, më pas pritni mesazhin e operatorit për këtë. Disa minuta pas marrjes së mesazhit të parë, ju do të pranoni një të dytë. Do të thuhet se shërbimi është aktiv në telefonin tuaj. Pas marrjes së mesazheve të tilla, mund të vazhdoni të redaktoni " Listën e Zezë".

Ky është një konkurs i organizuar nga një gazetë e rëndësishme kombëtare. Edhe artikujt e pamendueshëm si gazetat mund t'i rishikojnë të dhënat tona për kompanitë e marketingut. Prandaj, gjithmonë kini kujdes se çfarë leje jepni kur plotësoni formularin. Me pak fjalë: kur shihni shprehjen e palëve të treta, mos jepni leje. Ka një mjet që sinjalizon numrin tuaj të telefonit si një ndalim për qendrat e thirrjeve: ajo quhet. Ata që janë regjistruar janë të mbrojtur, por ata që nuk lejojnë automatikisht thirrjet telemarketing.

Videoja ofron një përshkrim të shkurtër të punës së regjistrit. Këshilla është e qartë, regjistrohuni tani. Këtë mund ta bëni online përmes kësaj faqeje duke futur numrin tuaj të telefonit dhe numrin tuaj të sigurimit shoqëror. Nëse nuk jeni të sigurt se e keni bërë tashmë këtë, telefononi 800. Një zë do t'ju tregojë nëse jeni regjistruar në regjistër. Me pak fjalë: regjistrohuni për një regjistër publik të kundërshtive.

Procedura për redaktimin e listës përfshin shtimin e numrave dhe heqjen e tyre nga ajo. Është shumë e lehtë të futni numrin e një pajtimtari të padëshiruar: telefononi numrin USSD * 130 * + 79XXXXXXXXX # në tastierën e celularit tuaj. Është e mundur të dërgoni një mesazh SMS. Duhet të përmbajë tekstin e mëposhtëm: + 79xxxxxxxx (numri duhet të tregohet në formatin ndërkombëtar).

Pas dy hapave të mëparshëm, nuk do të mbroheni 100 për qind nga thirrjet promovuese. Pëlqimi Telemarketing, i dhënë edhe në vitet e kaluara, mund të përdoret sot për t'ju shqetësuar. Zgjidhja, nëse telefonatat pranohen në një smartphone, është bllokimi i thirrjeve. Kur ju përgjigjeni një telefonate dhe vini re se ekziston një operator i qendrës së thirrjeve në anën tjetër të linjës, mund të futni këtë numër telefoni në listën e zezë të telefonit celular. Kështu, në qoftë se ju telefonojnë përsëri, telefoni celular do të jetë jashtë arritjes.

Thirrni për mëshirën e Operatorit

Pas disa përpjekjeve, qendra e thirrjeve fut numrin tuaj të telefonit në listat e përdoruesve të paarritshëm dhe më pas nuk do të shqetësoheni më. Me pak fjalë: bllokoni të gjitha thirrjet nga qendrat e thirrjeve. Kjo do të bëjë shumë njerëz të qeshin, por një përgjigje e keqe ndaj operatorëve të telemarketingut nuk do t'ju çojë larg. Ata gjithashtu punojnë në shumicën e rasteve në kushte më të këqia se sa juaji. Jini të sjellshëm, duke thënë se nuk jeni të interesuar në ofertën që po propozoni dhe kërkoni nga ata që ta heqin atë nga lista e numrave për t'u thirrur.

Nëse dëshironi të hiqni vetëm një numër nga lista, atëherë do të jetë e përshtatshme që të përdorni komandën USSD * 130 * 079XXXXXXXXXX #. Por për heqjen e të gjithë numrave, domethënë për një pastrim të plotë të "Listës së Zezë", kërkesa e USSD * 130 * 6 # do të bëjë. Sapo të jetë redaktuar lista, mund të shihni të gjitha numrat e mbetur në të (ose shikoni dhe sigurohuni që është e zbrazët). Për ta bërë këtë, operatori jep numrin për të dërguar kërkesën * 130 * 3 # dhe numrin për të dërguar SMS 5130 (mesazhi "INF" komanda duhet të përmbajë tekstin e mesazhit). Nëse nuk keni nevojë për shërbim, fikeni me anë të mesazhit SMS "OFF" dërguar në numrin 5130 ose duke telefonuar një kërkesë USSD * 130 * 4 #.

Kushtoj vëmendje

Për të menaxhuar shërbimet në "Megaphone" ekziston një sistem i veçantë "Udhëzues i Shërbimit".

Natyrisht, ka situata në të cilat nuk ka dëshirë për të biseduar me pajtimtarin, ai është shumë i bezdisshëm me thirrjet ose ka një arsye tjetër për abonentin që të bllokojë thirrjet hyrëse. Në disa telefona, kjo situatë është siguruar dhe është instaluar një "listë e zezë" e veçantë, abonentët nga të cilët do të dëgjojnë vetëm bip të shkurtër ose informacion rreth dështimit të thirrjes gjatë formimit të numrit. Natyrisht, me kalimin e kohës, situata mund të ndryshojë dhe pajtimtari nuk do të jetë aq i pakëndshëm, apo edhe i dëshirueshëm, dhe thirrjet e tij janë të nevojshme. Në këtë rast, natyrisht, do t'ju duhet të hiqni numrin nga "lista e zezë" dhe ta ktheni thjesht në librin e telefonit.

Nëse zgjidhni një telefon Samsung, atëherë ju mund të kryeni operacionet e para dhe të dyta vetë dhe pa ndonjë përpjekje. Pra, si në Samsung për të hequr nga lista e zezë ose të shtoni një parapagues për të? Para së gjithash, duhet të theksohet se edhe në modelet më të vjetra ky telefon të dy operacionet janë parashikuar. Kjo është, në telefon ka një artikull menu të veçantë në të cilën këto veprime janë kryer. Situata e parë është kur telefoni ka një model të vjetër, domethënë nuk është prekje e ndjeshme dhe të gjitha operacionet e akordimit mund të kryhen me çelësa. Në këtë rast, në pikën e cilësimeve të menysë kryesore të telefonit, duhet të përzgjidhni skedën e thirrjeve. Në "thirrjet" ekziston edhe një nën-artikull - "të gjitha thirrjet", që përmban "listën e zezë" të nevojshme në këtë rast.

Për të shtuar një numër të ri për të, zgjidhni artikullin përkatës. Tani ju duhet të kuptoni se si të hiqni pajtimtarin nga lista e zezë në modelin e vjetër Samsung. Ka pothuajse të njëjtat veprime të kundërta. Pra, hapet menyja e "listës së zezë" me të gjitha kontaktet që hyjnë në të, atëherë ju duhet të zgjidhni një numër ose grup numrash të caktuar dhe t'i largoni ato nga kjo listë. Pas këtij veprimi, numrat transferohen automatikisht në librin e telefonit. Modelet e vjetra të telefonit janë më të lehta për tu menaxhuar, të gjitha funksionet janë të efektshme dhe nuk kërkojnë njohuri të veçanta për tu instaluar. Por modelet e reja që kontrollohen nga ekrani me prekje, të gjitha funksionet mund të ruhen në disponueshmërinë e afërt, por në të njëjtën kohë, ato janë mjaft të vështira për t'u gjetur.

E njëjta situatë me "listën e zezë" të modeleve të reja të Samsung. Në të, një artikull me menu me të njëjtin emër thjesht nuk ekziston dhe të gjitha manipulimet kryhen me një numër specifik. Pra, të gjithë numrat janë gjithmonë në "librin e telefonit" dhe është aty që të dy mund të bllokoni numrin e thirrjeve dhe ta fshini atë nga "lista e zezë". Ju mund të konsideroni se si të hiqni një kontakt nga lista e zezë në Samsung, nëse tashmë është shtuar aty. Për ta bërë këtë, së pari, duhet të hapni një listë të kontakteve dhe abonentëve. Pastaj, duke shtypur dhe mbajnë një numër të caktuar, mund të ndërmerrni veprime për ta bllokuar atë ose ta zhbllokoni në menynë e pop-up.

Kështu, operacionet për të shtuar ose hequr nga lista e zezë mund të kryhen në vetëm disa minuta. Natyrisht, kjo vlen për telefonin Samsung, pasi jo të gjitha kompanitë janë prodhues telefonat celularë mbështetje ky shërbim për klientët e tyre. Duhet të theksohet se përveç instalimit dhe shtimit të abonentëve në "listën e zezë" në vetë telefonin, shërbimi duhet të mbështetet dhe të sigurohet nga telefoni celular ose komunikimet mobile . Kjo është, është e nevojshme për të instaluar një paketë të dhënash të shërbimit në faqen e operatorit.

Përveç kësaj, disa operatorë ju lejojnë të menaxhoni këtë listë përmes një menyje të veçantë të faqes, gjithashtu duke fshirë ose shtuar numra vetë ose duke telefonuar në telefon. Përveç kësaj, në mënyrë që kjo veçori të funksionojë, aplikacionet speciale ofrohen në disa telefona. Të dhënat e aplikacionit rivendosin një thirrje, fiken në makinën e përgjigjjes me zë ose kryejnë veprime të ngjashme. Megjithatë, gjatë instalimit të këtyre aplikacioneve, duhet të keni kujdes për cilësimet në mënyrë që të mos prishni telefonin për shkak të veprimeve tuaja ose të bëheni tërësisht i paarritshëm për formimin e numrit.

Sa kohë është llogaria ime e vlefshme?
Si për të parë historinë e rendit?
A ka ndonjë mënyrë për të më zhbllokuar më shpejt?
Sa kohë është llogaria ime e vlefshme?
Por, çka nëse ju gabimisht i keni shtuar listës së zezë numrin e parapaguesit të dëshiruar?
Si për të parë historinë e rendit?
Si të merrni një fotografi për të konfirmuar adresën?
Si të marr një fotografi të kartës sime bankare?
Pra, si në Samsung për të hequr nga lista e zezë ose të shtoni një parapagues për të?