19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Si të paguani për pajisjet Rostelecom nëpërmjet Sberbank online. Si të paguani online duke përdorur Sberbank Online

 1. Pagesa në bankë
 2. Pagesa përmes terminalit
 3. Pagesa përmes një shërbimi të posaçëm Sberbank Online
 4. Opcioni "Autopayment"
 5. Video se si të rimbushni Rostelecom përmes Sberbank
 6. Si të paguani Rostelecom nëpërmjet Sberbank online
 7. Si të paguani Rostelecom nëpërmjet aplikacionit Sberbank-online
 8. Si të paguani nga Rostelecom nëpërmjet Sberbank online - pagesa automatike
 9. Si të paguani për shërbimet e Rostelecom nëpërmjet një aplikacioni mobil nga Sberbank
 10. Si të lidheni "Autopayment" në Sberbank Online
 11. Pagesa nga Rostelecom nga aplikacioni mobil Sberbank
 12. Si të lidheni "Autopayment" në Sberbank Online për të paguar për Rostelecom
 13. Pagesa për shërbimet e Rostelecom përmes Sberbank Online
 14. Pagesa nga Rostelecom përmes aplikacionit celular nga Sberbank
 15. Lidhja e funksionit "Autopayment" në Sberbank Online

Një nga bankat më të mëdha në Evropë është Sberbank i mirënjohur i Rusisë. Ai u ofron klientëve të saj një sërë mundësish dhe një gamë të gjerë shërbimesh. Bankat e saj ndihmëse veprojnë në të gjithë Rusinë, si dhe në të gjithë Ukrainën dhe Republikën e Kazakistanit. Kompania Rostelecom është partner zyrtar Sberbank. tashmë një kohë të gjatë ata bashkëpunojnë me kushte të favorshme

Rostelecom ka qenë një ofrues shërbimi aktiv dhe i dëshmuar për një kohë të gjatë. komunikimet mobile , trafiku në internet dhe televizion interaktiv në të gjithë vendin. Falë bashkëpunimit të tij, abonentëve ky operator mund të paguajnë me lehtësi shërbime pa pagesë përmes Sberbank . Ata gjithashtu kanë të drejtë të zgjedhin se cilat nga mënyrat e pagesës janë më të pranueshme për ta.

Për lehtësi më të madhe, ka shumë mënyra për të paguar. Të gjithë ata janë në dispozicion për secilin parapagues. Prandaj, ju duhet vetëm të zgjidhni një më të përshtatshëm. Metoda më tradicionale dhe më e njohur e pagesës për shumicën e përdoruesve është pagesa përmes terminalit. Përveç kësaj, ka disa metoda të pagesës përmes internetit. Një prej tyre është bërë duke përdorur një sistem të veçantë Sberbank Online, ose duke përdorur një aplikacion mobil. Nëse nuk jeni të kënaqur me ndonjë nga këto metoda, thjesht vizitoni degën e bankës.

Pagesa në bankë

Nëse ju nuk mund të paguani për shërbimet e tyre nëpërmjet internetit ose aplikacion mobil , gjeni adresën e degës më të afërt të Sberbank. Ejani në çdo kohë dhe kërkoni ndihmë nga një punonjës i zyrës.

Duhet të mbani mend që të sjellë me vete informata të tilla si hyrja, numri i telefonit dhe numri i llogarisë, të cilat janë të specifikuara në marrëveshjen tuaj. Në të vërtetë, pa to, ju nuk do të jeni në gjendje të bëni ndonjë veprim në lidhje me shërbimet tuaja. Prandaj, mësoni këtë informacion nga zemra ose shkruani.

Në departament, konsultohuni me një specialist. Ai do të bëjë një transferim parash dhe të jetë i sigurt për t'ju dhënë një kontroll. Ju gjithashtu mund të paguani me para në dorë. Gjithashtu, nëse keni pyetje të tjera lidhur me pagesën e shërbimeve, kontaktoni me punonjësin e kompanisë tuaj. Ai do t'ju japë këshilla dhe do t'i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

Pagesa përmes terminalit

Nëse nuk keni kohë për të vizituar një degë bankare ose nuk keni qasje në internet, gjeni një terminal në rrugët e qytetit tuaj. Në kohën e tanishme nuk do të ketë asnjë punë, pasi ATM-të janë bërë me të vërtetë popullore dhe lehtësisht të arritshme. Vërtetë, për këtë ju duhet të përdorni lirisht sistemin e ATM-ve, në mënyrë që të marrë sasinë minimale të kohës tuaj dhe është me të vërtetë i përshtatshëm. Kjo metodë është me të vërtetë më e volitshme se ajo e mëparshme.


Pas të gjitha, ju nuk keni nevojë të qëndroni në përputhje me operatorin ose të shkoni në zyrën më të afërt. Megjithatë, gjithashtu duhet të njihni detajet e llogarisë suaj.

 1. Kur përdorni një terminal të një banke tjetër, futni një kartë në terminal dhe shkruani kodin pin.
 2. Pas kësaj, zgjidhni kompaninë e ofruesve dhe seksionin shërbimet e të cilave do të paguani.
 3. Shkruani numrin llogari personale , e cila është e specifikuar në kontratë, dhe shumën që ju do të paguani.
 4. Nëse paguani në terminalin e Sberbank, zgjidhni seksionin "Pagesat në rajonin tonë" . Dhe vetëm zgjidhni shërbimin, klikoni "Vazhdo" , futni llogarinë personale, specifikoni shumën dhe mos harroni të merrni kontrollin.

Pagesa përmes një shërbimi të posaçëm Sberbank Online

Për gjithnjë e më shumë rehati, si dhe për kohë minimale, çdo bankë po zhvillon shërbime të reja. Ata lejojnë, pa lënë shtëpinë përmes internetit, të kryejnë të gjitha veprimet e njëjta për të cilat është e nevojshme të bëhen udhëtime të gjata dhe të vonuara në zyrat e bankave.

Në të vërtetë, tani është e mjaftueshme vetëm për të hapur shfletuesin dhe për të shkuar në faqen zyrtare të internetit esk.sbrf.ru. Në këndin e sipërm të majtë, futni të dhënat tuaja personale për t'u identifikuar dhe klikoni "Login" . Për të siguruar që hyrja të jetë e sigurt në celularin tuaj telefoni do të vijë SMS me fjalëkalim një herë . Shkruani atë dhe klikoni "Konfirmo" .


Shkruani atë dhe klikoni Konfirmo

Nëse paguani për shërbimet tuaja nëpërmjet Sberbank Online për herë të parë, shkoni në seksionin e Internetit dhe zgjidhni kompaninë shërbimet e të cilit përdorni. Prandaj, ne zgjedhim OJSC Rostelecom. Pastaj zgjidhni shërbimin, shumën e kërkuar dhe futni numrin e telefonit me kodin e kërkuar zgjidhje . Në listën e re të drop-down të ​​shërbimeve, zgjidhni atë që ju do të paguani. Pas kësaj, kodi do të dërgohet edhe në telefon. Shkruani atë, duke konfirmuar pagesën. fondet do të kreditohet në një minutë.

Opcioni "Autopayment"

Aktualisht, ka një përmirësim në sistemet e pagesave të të gjitha bankave. Tani gjithnjë e zhvilluar dhe përdorur sisteme të ndryshme dhe shërbimet. Të gjitha këto janë të dizajnuara për të rritur rehatinë e konsumatorëve. Sberbank i Rusisë gjithashtu do të përmirësojë sistemet e tij të pagesave dhe do të shtojë veçori të reja. Dhe tani secili përdorues mund të përdorë opsionin "Autopayment", pagesa nga një kartë bankare, përkatësisht nga llogaria e mësipërme.

Për një kohë të gjatë kjo metodë u njoh si një nga më të shpejtë dhe të provuar. Për ta bërë këtë, shkoni te Serbank Online dhe shkoni te Menu personale. Në të, zgjidhni seksionin " Connect Autopayment ". Në skedën, zgjidhni ofruesin e shërbimit, shërbimin që planifikoni të paguani dhe kartën për tërheqje.

Pastaj futni numrin telefon celular . Zgjidhni periudhën dhe llojin e pagesës, pagesën maksimale dhe shkruani emrin e saj. Kliko " Checkout ".

Video se si të rimbushni Rostelecom përmes Sberbank

Lini komentin tuaj:

Sot, një numër në rritje i operacioneve të ndryshme kryhen nëpërmjet internetit. Në mënyrë që të paguani për shërbimin, ju nuk keni nevojë të shpenzoni kohën tuaj dhe nervat në pritje në linja. Shërbimet e komunikimit nuk janë përjashtim. Ky artikull do të diskutojë se si të paguajë për shërbimet e telekomunikacionit nga Rostelecom nëpërmjet shërbimit online Sberbank.

Kjo mund të bëhet në dy mënyra:

 • në faqen e bankës;
 • përmes programit Sberbank-online.

Si të paguani Rostelecom nëpërmjet Sberbank online

Për të përdorur shërbimin Sberbank-online:

 • Jemi të regjistruar në sistem. Merrni një fjalëkalim të njëhershëm ose të përhershëm për t'u identifikuar nga një punonjës i bankës ose në mënyrë të pavarur duke përdorur një ATM.
 • Pasi të futni të dhënat, një mesazh do të dërgohet në telefonin celular të treguar gjatë regjistrimit për të konfirmuar operacionin.
 • Shko te skeda "Pagesat dhe transferimet", që ndodhet në menynë kryesore të faqes. Në shiritin e kërkimit, futni pyetjen e dëshiruar, në këtë rast shkruani "Rostelecom". Ne gjithashtu tregojmë rajonin.


Ne gjithashtu tregojmë rajonin

 • Në faqen e pagesës ne futim të dhënat e pajtimtarit: shërbimin për të cilin paguani, mënyrën e pagesës dhe kodin e rajonit në faqen tjetër Kliko "Vazhdo". Të dhënat e dhëna do të shfaqen këtu ("Plotësimi në detaje"). Kontrollo me kujdes të gjitha kolonat. Nëse çdo gjë është e saktë, përsëri kliko "Vazhdo".


Nëse çdo gjë është e saktë, përsëri kliko Vazhdo

 • Konfirmoni kodin e funksionimit që do të vijë në mesazhin në numrin tuaj të telefonit celular.
  Futni kodin në fushën e dëshiruar.
 • Pastaj një ekran elektronik do të shfaqet në ekran duke konfirmuar faktin e pagesës për shërbimin.
  Mund të printohet.


Mund të printohet

Si të paguani Rostelecom nëpërmjet aplikacionit Sberbank-online

Aplikimi është i pajtueshëm me pajisjet në iOS, Android, Windows.

 • Hyni dhe regjistrohuni në sistem.
 • Shko te seksioni "Pagesa për shërbime", shikoni për të drejtën ose zgjidhni nga lista.
 • Futni të dhënat aktuale, pastaj klikoni "Vazhdo".
 • Ne kontrollojmë saktësinë dhe konfirmojmë pagesën.


Ne kontrollojmë saktësinë dhe konfirmojmë pagesën

Si të paguani nga Rostelecom nëpërmjet Sberbank online - pagesa automatike

Nëse kryeni një pagesë të tillë çdo muaj (si rregull, është), mund të lidhni funksionin e përshtatshëm "Auto Pages". Pasi të jetë e lidhur, çdo muaj, në ditën e përzgjedhur, shuma e caktuar do të debitohet automatikisht nga llogaria juaj.

 • Hyni në Sberbank online.
 • Shko tek "Pagesat e mia automatike".
 • Kliko "Krijo një pagesë automatike" në pjesën e poshtme të faqes.
 • Zgjidhni një shërbim, futni të dhënat, shumën dhe datën e anulimit të saj.
 • Ne konfirmojmë krijimin e një pagese automatike me një fjalëkalim që do të dërgohet në numrin e telefonit celular.
 • Kliko "Bëni një kërkesë."

Të gjitha të dhënat e regjistruara mund të ruhen lehtësisht si një shabllon. Pastaj, gjatë pagesave të mëvonshme, nuk do të duhet të ri-hyjnë në to.
Të gjitha të dhënat e regjistruara mund të ruhen lehtësisht si një shabllon
Shërbimi Sberbank-Online u krijua për të kontrolluar shpenzimet e klientëve të bankave, për shërbimet më të shpejta dhe pagesa të përshtatshme shërbime të ndryshme.

Të shpejtë dhe mënyrë të përshtatshme pagesat për shërbimet e komunikimit të ofruara nga Rostelecom mund të bëhen përmes sistemit Sberbank Online. Pagesa tani mund të bëhet jo vetëm në faqen zyrtare të internetit, por edhe duke përdorur aplikacionin celular.

Përdoruesit e regjistruar kanë mundësinë të bëjnë një pagesë në faqen e internetit Sberbank Online (procedura e regjistrimit është e thjeshtë dhe e arritshme për të gjithë). Shkruani faqen, shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj, konfirmoni hyrjen me një mesazh SMS.


Tani ju duhet të gjeni seksionin "Pagesat dhe transferimet". Në listën e shërbimeve, zgjidhni atë që ju nevojitet.


Është më mirë të përdorni funksionin e kërkimit: futni, për shembull, Rostelecom. Kompania punon në të gjithë Rusinë, që është, ajo është federale, prandaj është e nevojshme për të treguar rajonin tuaj të banimit.


Do t'ju kërkohet të futni të dhënat e parapaguesit (ky është një hyrje), si dhe një kod rajonal (mund ta gjeni në faqen e internetit). Specifikoni shumën për të paguar shërbimet dhe klikoni mbi butonin "Vazhdo".


Sigurohuni që t'i kushtoni vëmendje kolonës "Total Payable". Këtu do t'ju duhet të kontrolloni përsëri të dhënat dhe shumën dhe përsëri të klikoni "Vazhdo". Abonentët e Rostelecom kanë mundësinë për të marrë informacion mbi bilancin aktual direkt në faqen e internetit Sberbank Online. Në shembullin më poshtë, shuma e borxhit është e barabartë me 725 rubla.


Për të konfirmuar operacionin, do të duhet të futni në fushën përkatëse një kod të thjeshtë që do të jetë në tekstin e mesazhit SMS të dërguar në numrin e telefonit celular. Fusha për të futur kodin do të shfaqet në ekran pas klikimit në butonin "Konfirmo me SMS".

Nëse pagesa është e suksesshme, atëherë një kontroll do të ngarkohet në faqen që konfirmon operacionin. Mund të printohet më vonë. Kështu, operacioni për të paguar për shërbimet e Rostelecom nuk do të kërkojë aftësi të veçanta dhe kohë.

Pagesa do të bëhet në një ose dy minuta fjalë për fjalë. Komisioni nuk është i ngarkuar me abonentët e Rostelecom, pasi banka është një partner i një kompanie telekomunikacioni.

Si të paguani për shërbimet e Rostelecom nëpërmjet një aplikacioni mobil nga Sberbank

 1. Për të instaluar program të veçantë Sberbank Online, kjo mund të bëhet vetëm në një pajisje të lëvizshme bazuar në iOS, Android dhe Windows Mobile.
 2. Regjistrohuni dhe hyni në aplikacion.
 3. Në seksionin "Pagesa për shërbime" zgjidhni nga lista që ju nevojitet (ju mund të përdorni kërkimin). Sigurohuni të zgjidhni rajonin e banimit.
 4. Do t'ju kërkohet të futni të dhënat e abonentit të "Rostelecom", pastaj klikoni "Vazhdo"
 5. Pas kontrollimit të shumës dhe të dhënave, konfirmoni pagesën.

Abonentët e Telecom Rostelecom mund të përfitojnë nga funksioni i përshtatshëm Autopayment, i cili ju lejon të bëni një pagesë mujore. Shuma do të tërhiqet automatikisht, pa kërkuar ndërhyrjen tuaj.

Si të lidheni "Autopayment" në Sberbank Online

 1. Shko në faqen zyrtare të Sberbank Online, kaloni nëpër procedurën e autorizimit.
 2. Gjej opsionin "Pagesat e mia automatike".
 3. Kliko në butonin "Krijo Autopayment", ajo gjendet në pjesën e poshtme të ekranit.
 4. Zgjidhni shërbimin e duhur duke specifikuar rajonin tuaj të banimit. Tjetra, futni të dhënat e abonentit të Rostelecom, specifikoni shumën e pagesës dhe gjithashtu përcaktoni datën kur duhet të bëhet pagesa mujore.
 5. Konfirmo lidhjen e funksionit me datën e caktuar duke futur fjalëkalimin e marrë në SMS në telefon celular.
 6. Bëni aplikimin tuaj.


Ju mund të jeni i sigurt se ndonjë nga këto metoda plotësisht garanton sigurinë e të dhënave tuaja personale. Metoda e përshtatshme e pagesës së Rostelecom është zgjedhur nga çdo parapagues në bazë të preferencave të tyre.

Ka disa metoda për të bërë pagesa për përdorimin e shërbimeve të kompanisë, por midis të gjitha mënyrave të pagesës për Rostelecom, përdorimi i karakteristikave të Sberbank Online konsiderohet më i thjeshtë dhe më i përshtatshëm. Në një format të përshtatshëm për ju - një aplikacion mobil ose një faqe zyrtare bankare, ju mund të paguani në çdo kohë.

Nëse operacioni është i suksesshëm, do të shfaqet një dritare me një njoftim për pagesën (kontroll). Ju mund ta printoni nëse është e nevojshme.

Pagesa nga Rostelecom nga aplikacioni mobil Sberbank

 1. Gjëja e parë që duhet të bëhet është instalimi i aplikacionit Sberbank Online në telefonin tuaj celular bazuar në sistemet operative ekzistuese.
 2. Hyni në instaluar programin . Nëse është e nevojshme, regjistrohuni.
 3. Tjetra, zgjidhni seksionin "Shërbimet e pagesave". Bazuar në pagesën e kërkuar për shërbimin, skeda është përzgjedhur; mund të gjenden nga kërkimi i kërkimit . Sigurohuni që të specifikoni rajonin e Federatës Ruse.
 4. Regjistrohen të dhënat e parapaguesit të Rostelecom dhe klikohet "Vazhdo".
 5. Pas të gjitha veprimeve, verifikoni informacionin e futur, pas së cilës konfirmohet pagesa.

Është e mundur që automatikisht të transferohet shuma e kërkuar - për këtë ekziston një funksion "Autopayment". Tipar i përshtatshëm në të cilën ju kurrë nuk do të harroni të bëni një pagesë tjetër.

Nëse keni një pyetje të RËNDËSISHME ose shumë URGENT, kërkoni !!!

Si të lidheni "Autopayment" në Sberbank Online për të paguar për Rostelecom

"Autopayment" mund të lidhet në Sberbank Online, për të cilën do t'ju duhet:

 • Identifikohu në sit;
 • hapni nënseksionin "Pagesat e mia auto";
 • nga poshtë ju do të shihni "Krijo autopayment", klikoni;
 • shëno shërbimin e dëshiruar, futni rajonin dhe të dhënat e parapaguesit të Rostelecom, shumën e pagesës dhe datën kur duhet të kalojë;
 • Njoftimi me SMS do të vijë me një fjalëkalim, futja e të cilës ju konfirmoni veprimet tuaja;
 • bëni një kërkesë.

Pasi keni kaluar pak kohë për herë të parë, mund ta përshpejtoni dukshëm procesin, duke ruajtur modelin e krijuar.

E RËNDËSISHME: Informacioni në këtë faqe është dhënë vetëm për qëllime informative dhe është aktual në kohën e këtij shkrimi. Për informacione më të sakta për çështje specifike, kontaktoni operatorët zyrtar.

2.4782608695652 Vlerësim 2.48

Një nga më të shpejtë, më të përshtatshëm dhe mënyra të thjeshta pagesat për kompaninë e telekomunikacionit Rostelecom janë Sberbank Online. Kjo mund të bëhet edhe në faqen zyrtare të internetit të bankës, dhe duke përdorur një aplikacion mobil.

Pagesa për shërbimet e Rostelecom përmes Sberbank Online

Shko në faqen e Sberbank Online (nëse nuk jeni regjistruar akoma, duhet së pari të kaloni nëpër procedurën e regjistrimit). Nëse tashmë keni një hyrje dhe fjalëkalim për të hyrë në sistem, atëherë futni ato dhe klikoni "Login", më pas konfirmoni hyrjen me SMS.


Shko tek seksioni "Pagesat dhe transferimet". Këtu duhet të zgjidhni shërbimin e nevojshëm. Mundësia më e shpejtë është të përdorni funksionin e kërkimit (për shembull, futni Rostelecom). Sigurohuni që të specifikoni rajonin e banimit, pasi kompania është federale - punon në të gjithë Rusinë.


Shkruani të dhënat tuaja të parapaguesit (në rastin tonë, ky është hyrja për të hyrë në internet), kodin e rajonit (ju mund të shihni menjëherë këtu) dhe shumën e transferimit për të paguar shërbimet, dhe pastaj klikoni "Vazhdo".


Sigurohuni që të dhënat e dhëna që tregon sistemi janë të sakta, duke marrë parasysh kolonën "Gjithsej për pagesë". Pastaj përsëri klikoni në "Vazhdo". Rastësisht, në këtë faqe, Sberbank Online do të tregojë bilancin aktual të llogarisë suaj personale në Rostelecom - për shembull, borxhi në llogari është 669 rubla.


Më tej, operacioni duhet të konfirmohet me një kod të thjeshtë që do të vijë si një SMS në numrin e telefonit celular të specifikuar më parë. Për ta bërë këtë, klikoni "Konfirmo me SMS", pas së cilës do të shfaqet një fushë e veçantë ku duhet të hyni.

Si rezultat, një dritare do të ngarkohet me një mesazh në lidhje me faktin e pagesës në formën e një çeku, e cila, nëse është e nevojshme, mund të printohet.

Pagesa nga Rostelecom përmes aplikacionit celular nga Sberbank

 1. Instaloni programin Sberbank Online pajisje të lëvizshme bazuar në iOS, Android ose Windows Mobile.
 2. Hyni në aplikacion. Nëse është e nevojshme, kaloni nëpër procedurën e regjistrimit.
 3. Zgjidhni seksionin "Pagesa për shërbime". Dhe, duke filluar nga shërbimi i paguar, zgjidhni skedën e dëshiruar në listë, ose përdorni kërkimin. Mos harroni të specifikoni rajonin e banimit.
 4. Shkruani të dhënat e parapaguesit "Rostelecom" dhe kliko "Vazhdo".
 5. Kontrolloni të dhënat e regjistruara dhe konfirmoni pagesën.

Komoditet shtesë krijohet për shkak të mundësisë së lidhjes së funksionit "Autopayment", i cili do të lejojë bërjen e pagesës mujore për shumën e specifikuar modalitetin automatik pa pjesëmarrjen e mbajtësit të llogarisë.

Lidhja e funksionit "Autopayment" në Sberbank Online

 1. Futni faqen e Sberbank Online dhe hyni në.
 2. Gjeni dhe shkoni në skedën "Pagesat e makinave të mia".
 3. Në pjesën e poshtme të ekranit, klikoni "Krijo autopayment".
 4. Zgjidhni shërbimin e kërkuar, duke mos harruar për të specifikuar rajonin, futni të dhënat e abonentit të Rostelecom, shumën e pagesës dhe datën e pagesës mujore.
 5. Konfirmo krijimin e një pagese me një fjalëkalim të marrë në SMS.
 6. Bëni një kërkesë.

Për më shumë komoditet, të gjitha të dhënat e zgjedhura dhe të hyra mund të ruhen si një shabllon, i cili do të kursejë ndjeshëm kohën gjatë pagesës tjetër.