19.08.2016, 15:37:31
Войти Зарегистрироваться
Авторизация на сайте

Ваш логин:

Ваш пароль:

Забыли пароль?

Навигация
Новости
Бизнес план кредитного потребительского
Финансовый рынок нашей страны довольно развит, что в общем-то характерно для государств всего мира с развитыми или развивающимися экономики. Но потребности в финансовых услугах все равно, в значительной

Бизнес онлайн от сбербанка
Услуга Сбербанк бизнес онлайн от Сбербанка России – это новая, уникальная и, несомненно удобная возможность для предпринимателей и юридических лиц управлять своими счетами в банке, а также проводить необходимые

Архив новостей
Реклама
Календарь событий
Right Left

Taxi merr me fat dhe ju shpëton

Lëvizshmëria, shumëfishimi dhe rezistenca ndaj stresit janë cilësitë kryesore të një personi modern që i ndihmon atij të arrijë qëllimet e tij. Ju duhet ta menaxhoni kohën tuaj sa më efikase të jetë e mundur jo vetëm për të pushtuar lartësitë e karrierës, por edhe për të mos harruar vetveten dhe njerëzit e afërt me ju.

Ekipi i shërbimit të porosive të transportit Lucky kupton nevojat e një personi modern dhe është gati të ofrojë një gamë të gjerë shërbimesh që do ta bëjnë jetën më të lehtë.

Si të kurseni në udhëtime

Rides taksie duhet të ndalojë të shoqërohet me shpenzimet e tepruara të parave dhe shërbimin që ju urdhëroni vetëm gjatë festave. Harrojeni për mbledhjen e kuponave dhe kartave të biznesit në portofolin tuaj, sistemi i shpërblimeve dhe zbritjeve nga "Lucky" nuk do t'ju detyrojë të angazhoheni në mbledhjen.

Ka disa mënyra të thjeshta për të porositur një makinë:

1. Një nga mënyrat më të zakonshme është për të përzënë në një motor kërkimi "Taxi Fortune" dhe vendosni një urdhër në faqen e internetit të kompanisë.
Ky lloj i renditjes së makinave jep një zbritje automatike prej 25% të tarifave të transportuesve të cilëve u është transferuar porosinë tuaj. Urdhri përmes internetit gjithashtu menjëherë merr në program.

2. Instalo aplikimin "Lucky" në telefonin tuaj inteligjent. Kur urdhëron një taksi përmes aplikacionit, ju gjithashtu merrni një zbritje 25%. Është aplikuar automatikisht, nuk ka nevojë të futen kodet shtesë promovuese.

3. Thirrni shërbimin e dispeçimit. Tub nuk do të hiqet nga një dispeçer që ulet në një dollap të mbytur, por nga një operator profesional miqësor i cili do të marrë porosinë tuaj për pak sekonda dhe do ta dërgojë atë në programin ku sistemi i navigimit satelitor do të përcaktojë shoferin më të afërt.

Thirrjet pranohen 24 orë në ditë. Ju jeni mbresëlënës në pension nga bar vonë natën, ose nxitoni për një takim të rëndësishëm herët në mëngjes - ju mund të jeni i sigurtë se ata do t'ju përgjigjen shpejt dhe sa shpejt do të ofrojnë një makinë.

Ju jeni mbresëlënës në pension nga bar vonë natën, ose nxitoni për një takim të rëndësishëm herët në mëngjes - ju mund të jeni i sigurtë se ata do t'ju përgjigjen shpejt dhe sa shpejt do të ofrojnë një makinë

4. Ju mund të merrni një kartë zbritje nga shoferi, i cili do t'ju shërbejë për një kohë të gjatë, ndryshe nga kartat e biznesit një herë dhe kuponat dhe do të ofrojë një zbritje prej 20% në udhëtim.

5. Ekziston edhe një kartë për një zbritje prej 20% nga partnerët e shërbimit. Ajo do t'ju japë një zbritje të ngjashme, ju mund ta merrni në supermarketin Lenta dhe në zinxhirin Aromatny Mir të dyqaneve.

Gjithmonë kudo që të nevojitet: shërbimi i thirrjes emergjente

Një problem i njohur për të gjithë ata që jetojnë, për shembull, në periferi të rrethit Yuzhny ose në rrethin e Moskës: shoferët e taksive mund të refuzojnë thjesht të shkojnë në adresën e rendit. Asnjë shërbim taksi nuk është siguruar kundër kësaj, por ekzistojnë një numër mënyrash për të shmangur situatat e konfliktit ndërmjet klientit dhe shoferit.

Për shembull, shërbimi "thirrje emergjente", e cila ekziston në shërbimin taksi "Lucky".

Thelbi i saj qëndron në faktin se kur urdhëroni në të ashtuquajturat zona "problem" për shoferët, si dhe gjatë orëve të krizës, ju mund të rrisni në mënyrë të pavarur koston e udhëtimit. Dhe shoferi, duke parë një rritje në çmim, do të jetë më i gatshëm të pranojë urdhrin. Kjo do të ndihmojë në qetësin e mprehtë të komunikimit, dhe më e rëndësishmja, do t'ju çojë në kohën dhe vendin e duhur. Rritja e kostos së udhëtimit do të kushtojë vetëm 50 rubla.

I gjithë qyteti është i juaji: rendit me taksi për çdo ditë me transfertë bankare për klientët e korporatave

Për organizimin e shërbimeve të transportit të korporatave shërbim taksi "Lucky" ka krijuar një program "Biznes Lucky".

Një menaxher i korporatës do të ndihmojë në zhvillimin e një programi individual që do të plotësojë nevojat e një kompanie të caktuar. Punonjësi juaj mund të urdhërojë një udhëtim përmes shërbimit të shpërndarjes së telefonit ose të organizojë në faqen e internetit me llogaritjen e rrugës më të shkurtër dhe koston më optimale. Një mbikëqyrës kontrollon shpenzimet e stafit në një format vizual të drejtë në pult. Raporti për të gjitha operacionet e transportit përfshin datën dhe kohën e udhëtimit, rrugës, kilometrazhin dhe koston.

Më shumë informacion për të gjitha shërbimet e shërbimit taksi "Lucky" mund të gjenden më faqen zyrtare të kompanisë .

Për regjistrimin e programit të korporatës, ju duhet të shkoni në lidhje dhe të gjeni zgjidhje që janë tërheqëse për biznesin tuaj.
Numrat e telefonit për urdhërimin e një taksi "Lucky": (4822) 788-788, (4822) 481-481.

Thirrja është falas për abonentët MTS, Megafon, Tele2 dhe Beeline me numra të shkurtër 0807, 0585 dhe 0271.

Rendi on-line duke përdorur telefonin mund të bëhet këtu .

Aplikacioni Rutaxi për urdhërimin e një makine mund të shkarkohet në App Store dhe Luaj treg .

P *

Nëse gjeni një gabim, zgjidhni fragmentin e tekstit dhe shtypni Ctrl + Enter .