Навигация
Новости
Архив новостей
Календарь событий
Right Left

Вистава «Пелагея» - розклад, рецензія, фотографія

В Одеському театрі музичної комедії Пелагея презентують нову програму «Вишневий сад». Подробиці прем'єри артисти обіцяють розкрити незабаром. Пелагея стала зіркою раніше, ніж пішла в школу. Діапазон вокального таланту сибірячки воістину безмежний - з рівною легкістю вона виконує старовинні народні пісні, найскладніші оперні арії та сучасні рок-балади. Обравши для творчого самовираження російський фольклор, Пелагея не обмежив себе виконанням народної традиції, але знайшла дивно гармонійне поєднання сучасного звучання традиційних рок-інструментів та давньої музики - будь-який окремо взятий концерт Пелагеї в черговий раз підтверджує, що справжній музиці кордону невідомі. Цей талант давно визнаний видатними представниками культури - Емір Кустуріца та Галина Вишневська захоплюються нею, найвідоміші рокери Росії вважають за честь, якщо співачка візьме участь в їх проектах ... У лютому 2011 року сольний концерт групи «Пелагея» став повноправним учасником міжнародного фестивалю мистецтв Юрія Башмета. «Пелагея» не тільки повертає стародавні пісні в нашу метушню життя, але і робить це на такому професійному рівні, що російський фольклор нарешті зізнається високим мистецтвом. Учасники групи «Пелагея» мають всі підстави називатися основоположниками і законодавцями мод у відкритому ними жанрі - російською етно-рок. Дивним чином балансуючи між альтернативним прочитанням традиції і мейнстрімовим успіхом (аншлаги від Калінінграда до Владивостока, Риги, Таллінна та Києва) «Пелагея» стала першою в країні по-справжньому широко популярною групою, яка відроджує російську національну музику. На відміну від офіційного телевізійного фольклору, - в свіжому, сучасному звучанні. Кожен концерт групи «Пелагея» - чудове, позитивне шоу з відмінним звуком і складною програмою, в якій гармонійно переплітаються справжні алмази російського фольклору, занурені в сучасний пульсуючий гітарний саунд і складні композиції психоделічного арт-року з розгорнутою формою, що перетворює пісню в цілу міні рок-оперу. Меломани, музичні критики і численні шанувальники чекають нової програми групи як значне, неординарне музична подія. Адже достеменно відомо, що буде сказано чергове нове слово в російській музичній культурі. Слово про те, що краса істинно російського невичерпна, а життєздатність і сучасність його так само очевидна, як сама Пелагея - промениста принцеса російського фольклору 21 століття.

В інших театрах Одеси : російський театр - 23 анонса Концерт-хол "Одеса" - 1 анонс Оперний театр - 54 анонса Музкомедия - 34 анонса Український театр - 5 анонсів Театр на Чайної - 20 анонсів ТЮГ - 6 анонсів Театральне простір ТЕО - 3 анонса ЕКЦ Beit Grand - 11 анонсів будинок клоунів - 7 анонсів Ірина 29 листопада 2012
Сильний, емоційний, тонкий, чарівний і такий світлий концерт! Іноді я забувала дихати, місцями ледве стримувала сльози, іноді хотілося встати з місця і пуститися в справжній роковий слем (великий респект композитору і аранжировщику!). І весь цей час по тілу бігали мурашки, від п'ят до кінчиків волосся :) Я закохалася в цей колектив! Татьяна 2 грудня 2012
А ось я заплакала ... причому абсолютно несподівано для себе, просто в одну мить по щоках покотилися сльози) навіть складно висловити від чого ... Пелагея дійсно настільки особлива! в загальному підписуюся під кожне слово Ірини) Дай їй Бог здоров'я і Ангела хранителя, тому що багато спалюють її заздрістю. Ми любимо тебе дорога Пелагея! Рина 20 грудня 2012
Чудові пісні, прекрасна група, відмінне виконання! Але звук жахливий, звукорежисера - на мило, позорище, такі скрипи-хрипи раз в житті чула, причому на сільської весіллі. У музкомедію більше не піду і іншим не раджу.